Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Se poate întâmpla chiar de ziua ei

Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Se poate întâmpla chiar de ziua ei
Simona Halep participă la turneele de la Wuhan și Beijing

Simona Halep a plecat, miercuri, spre Asia, unde va participa la turneele de la Wuhan și Beijing. Sportiva din Constanța are ocazia să își facă un cadou frumos chiar de ziua ei. Vinerea viitoare, când împlinește vârsta de 28 de ani, Simona poate juca în semifinală la Wuhan, meci care i-ar putea aduce calificarea în ultimul act al competiției.

Simona Halep participă la turneele de la Wuhan și Beijing

Fostul lider mondial a declarat că nu mai simte dureri la gleznă înainte de turneele din Asia și își dorește să obțină rezultate cât mai bune. „Am avut niște probleme la gleznă și tendonul lui Achile. Acum mă simt bine, am făcut recuperare, m-am antrenat în ultima săptămână și mă simt bine”, a spus Simona Halep.

Constănțeanca a vorbit și despre reluarea colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill. Întrebată dacă i-a fost greu să îl convingă să accepte colaborarea, Simona a răspuns: „Am postat pe internet, va reveni din noul sezon. Haideți, vă mulțumesc.”

Simona Halep este încrezătoare înaintea turneelor din Asia și speră să nu aibă probleme din cauza adaptării la fusul orar și alimentație.

„Este o perioadă destul de importantă chiar dacă este ultima parte a anului. Îmi doresc foarte mult să fac rezultate pentru că în anii ce au trecut nu am fost la nivel maxim. Acum mă simt bine, sunt încrezătoare și sper să-mi meargă bine. Este un pic mai diferit, mâncarea diferită, aerul puțin diferit, cultura de acolo mai diferită, așa că încerc să mă adaptez cât mai bine și să joc cât se poate de bine, dar nu e ușor. Fizic sunt sută la sută, nu am niciun fel de problemă”, a precizat Halep.

Aflată în prezent pe locul 6 în ierarhia feminină, Simona Halep a strâns din tenis peste 33 de milioane de euro, dintre care peste 5 milioane doar în 2019.