Bătaie de joc pentru Simona Halep. Ce apare pe pagina ei oficială. Toată lumea a criticat asta

Bătaie de joc pentru Simona Halep. Ce apare pe pagina ei oficială. Toată lumea a criticat asta

Halep a fost batjocorită în mediul online! În vremurile în care toată lumea se folosește pentru comunicare și expunere de rețelele de socializare, promovarea lui Simon lasă de dorit. Pe lângă asta, ceva groaznic apare pe site-ul său personal. Ce detalii i-a făcut pe fani să se supere?

Bătaie de joc pentru Simona Halep

Mediul online este extrem de important pentru persoanele publice și nu numai. Simo are o pagină de web complet neglijată de oamenii care se ocupă de ea. Din păcate, locul unde ar fi trebuit să fie garantarea comunicării sale cu fanii lasă de dorit. Halep este o jucătoare care produce rezultate formidale din punct de vedere sportiv, dar potențial său comercial nu a fost niciodată valorificat suficient.

Site-ul oficial al sportivei de top este depășit de evenimente și foarte sărac în conținut, semn că Simo ar trebui să își schimbe echipa. Detaliile care au scos în evidență asta au fost ultimele știri postate de-a dreptul comice din ultima vreme. Totul lasă de dorit și pare ca mort, de la postări, până la secțiunea de limba engleză. La rubrica de limba română, timpul s-a oprit pe data de 20 martie, moment în care a fost anunțată numirea andrenorului Daniel Dobre.

Bătaie de joc pentru Simona Halep
Bătaie de joc pentru Simona Halep

Simo nu l-a ascultat pe Cahill

”Cel mai greu moment a fost după un turneu la Miami. O înfrunta pe Bacsinszky. Și, până la urmă, nu a fost vorba doar de acel meci. Deja se strânseseră mai multe meciuri pierdute aiurea, din lipsă de concentrare. Încercam să îi explic, să vorbim despre nevoie de a schimba ceva din punct de vedere mental. Dar simțeam că totul trece pe lângă ea. Că nu mă ascultă. Nimic nu mergea!”
Darren Cahill

Trofee majore cucerite de Simona, cu Darren Cahill alături:

  • 2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
  • 2017: Madrid
  • 2016: Madrid, Bucureşti, Montreal
  • 2015: Indian Wells