Adevărata relație dintre Simona Halep și Bianca Andreescu. Tatăl canadiencei a mărturisit ce se întâmplă între ele

Adevărata relație dintre Simona Halep și Bianca Andreescu. Tatăl canadiencei a mărturisit ce se întâmplă între ele
Simona Halep și Bianca Andreescu nu sunt prietene, dar se respectă reciproc

Despre relația dintre Simona Halep și Bianca Andreescu s-a scris tot mai mult din momentul în care sportiva canadiană de origine română și-a început ascensiunea în tenisul mondial, culminând cu trofeul cucerit la US Open 2019. Tatăl Biancăi susține însă că între cele două jucătoare de tenis există doar o relație de respect, nu și de prietenie.

Simona Halep și Bianca Andreescu nu sunt prietene, dar se respectă reciproc

Performanțele Biancăi Andreescu au trezit în inimile multor români simpatia pentru sportiva canadiană de origine română. Presa a început imediat să o compare cu Simona Halep și să încerce să afle dacă pe cele două le unește și altceva în afară de pasiunea pentru sportul alb. Tatăl sportivei de 19 ani a mărturisit că Simona și Bianca nu sunt prietene, în condițiile în care nu s-au întâlnit niciodată pe terenul de tenis. Cele două jucătoare s-au felicitat însă reciproc după ce și-au trecut în palmares trofee importante.

„Nu se cunosc foarte bine. S-au întalnit odată la Montreal, au făcut un antrenament. Nu pot să spun că sunt prietene, dar Simona a felicitat-o după ce a câștigat Indian Wells și dupa Toronto. Bianca a felicitat-o și ea după Wimbledon. Nu este o prietenie, dar se cunosc”, a declarat Nicu Andreescu pentru RTVNY.

Tatăl Biancăi a mai spus că deși sportiva s-a născut în Canada, în familia lor se vorbește limba română.

„Bianca a început tenisul în România, la 6 ani. Soția s-a mutat împreună cu Bianca acolo, am vrut să începem un business. Doi ani și jumătate a făcut tenis acolo. De acolo știe și limba, știe să și scrie. Noi vorbim acasă în română și asta o ajută. Mergem acasă în fiecare an, în Vâlcea, la familie. Ea trebuie să vorbească românește și asta a ajutat-o foarte mult. Sper să nu uite niciodată limba romană”, a adăugat Nicu Andreescu.