Simona Halep a dezvăluit un secret despre Toni Iuruc și relația lor: „M-a împins”

Simona Halep a dezvăluit un secret despre Toni Iuruc și relația lor: „M-a împins”
Simona Halep, dezvaluiri despre Toni Iuruc

Simona Halep s-a pus pe făcut dezvăluiri din viața personală. Sportiva a dezvăluit un secret despre Toni Iuruc și relația lor. În plus, a spus ce înseamnă pentru ea soțul ei, recunoscând că acesta o ajută foarte mult și în cariera de sportivă.

Simona Halep, dezvăluiri despre noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. „Vedem tenisul la fel și îl pot asculta ușor”

Înainte de a părăsi Academia Mouratoglou cu destinația Madrid, acolo unde va juca primul său meci sub comanda noului antrenor Patrick Mouratoglou, Simona Halep a acordat un interviu amplu fostei jucătoare de tenis, Alize Lim.

În cadrul acestui interviu, sportiva noastră a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Toni Iuruc, soțul ei, dar și al antrenorului cu care colaborează de scurt timp. I-a descris pe Toni Iuruc și Patrick Mouratoglou, bărbații care joacă un rol exponențial în această fază avansată a carierei sale de jucătoare profesionistă de tenis.

Ce înseamnă Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep

„Patrick Mouratoglou îmi poate aduce încredere, îl simt foarte puternic ca persoană. Vedem tenisul la fel și îl pot asculta ușor, pentru că, de regulă, nu sunt foarte deschisă cu ceilalți. Înainte, am avut probleme în a mă deschide în fața oamenilor. E personalitatea mea și încerc să îmi îmbunătățesc acest aspect” a spus Simona Halep despre noul ei antrenor.

Toni Iuruc a sfătuit-o pe Simona Halep să meargă la academia de tenis

Simona Halep a mărturisit că Toni Iuruc este cel care a împins-o să facă pasul cu academia, să stea acolo.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie. Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente…”, a spus Simona Halep.

Toni Iuruc o face fericită pe Simona Halep

În plus, sportiva noastră a spus și ce înseamnă Toni Iuruc pentru ea, în viața personală.

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane”, a mai declarat Simona Halep.

Simona Halep, despre viața la academia de tenis

Pe de altă parte, Simona Halep spune că s-a obișnuit cu viața de la academie, mai ales că Toni Iuruc este prezent acolo în fiecare weekend.

„E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul,” a mai spus Simona Halep în interviul acordat fostei jucătoare de tenis, Alize Lim.