Simona Gherghe și soțul ei sunt în culmea fericirii! Ce s-a întâmplat chiar astăzi

Simona Gherghe și soțul ei sunt în culmea fericirii! Ce s-a întâmplat chiar astăzi
Simona Gheghe și soțul ei sunt în culmea fericirii! Ce s-a întâmplat azi?

Simona Gherghe și soțul ei trăiesc un moment extrem de frumos. Ce le-a adus fericire azi celor doi? Fosta prezentatoare de televiziune le-a arătat totul fanilor săi din mediul online.

Simona Gherghe și soțul ei sunt în culmea fercirii. Ce sărbătoresc azi?

Simoan Gherghe trăiește viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. După ani în care a pus pe primul plan cariera, aceasta a renunțat la tot și toate de dragul familiei. Acum se bucură de liniște în sânul familiei și de cele mai mici și savuroase momente petrecute strict cu cei dragi. Deși se zvonea că fosta prezentatoare de televiziune se va întoarce pe micile ecrane după ce-l va naște pe cel de-al doilea copil, nu a fost așa.

Azi, Simona avut încă un moment de sărbătorit – ziua de naștere a soțului. Bărbatul care a făcut-o mamă de două ori pe fosta vedetă Antena a împlinit 44 de ani. Pentru a-i face o bucurie cât de mică în vremea pandemiei, blondina i-a pregătit o surpriză emoționantă….și dulce – un tort.

Simona Gherghe își sărbătorește soțul azi! Bărbatul pe care-l iubește a împlinit 44 de ani
Simona Gherghe își sărbătorește soțul azi! Bărbatul pe care-l iubește a împlinit 44 de ani

„Am făcut doi copii în doi ani”

„Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani… Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine. Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea”
Simona Gherghe (Sursa: „Răi da’ buni”)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI