Simona Gherghe, în pragul disperării. Le-a cerut urgent ajutorul fanilor

Simona Gherghe, în pragul disperării. Le-a cerut urgent ajutorul fanilor
Simona Gherghe a răbufnit. Mesajul fără precedent pe care l-a dat vedeta TV

Simona Gherghe este în pragul disperării după ce contul oficial de pe Facebook i-a fost spart de hackeri. Astfel, postările apărute în ultimele ore nu îi aparțin. Simona Gherghe a anunțat că a sesizat deja reprezentanții Facebook, cărora le-a cerut ajutorul. Speră ca situația să se rezolve cât mai curând.

Simona Gherghe, disperată. A cerut urgent ajutorul fanilor

Simona Gherghe a anunțat că persoane rău-voitoare i-au spart contul oficial de pe rețeaua de socializare și că aceste persoane au făcut anumite postări în numele ei.

Chiar dacă de o bună perioadă de vreme Simona Gherghe nu mai apare pe ecranele TV, vedeta este foarte activă pe rețelele sociale. Din păcate însă, contul oficial al acesteia, cu bifă oficială și aproape cu un milion de urmăritor, a fost spart.

Simona Gherghe, în pragul disperării. Le-a cerut urgent ajutorul fanilor
Simona Gherghe, în pragul disperării. Le-a cerut urgent ajutorul fanilor

Anunțul Simonei Gheorghe

Din acel moment, pe pagină apar doar postări sau clipuri video furate de pe alte pagini de Facebook.

Contul meu oficial de Facebook (cel cu peste 822.000 de urmaritori si bifa albastra) mi-a fost spart. Stiu, am postat mesajul acesta si azi-dimineata, dar a disparut. Ideea e ca tot ce se posteaza acolo, de cateva ore, nu imi apartine. Am sesizat deja Facebook, sper sa-l recuperez cat mai repede! Pana atunci, ne auzim aici si pe Instagram!”, scrie Simona Gherghe pe contul personal de Facebook.

Simona Gherghe, nemulțumită de grădina zoologică

Ultima postare a Simonei Gherghe a fost despre Grădina Zoologică din București, care nu și-ar respecta programul anunțat pe site-ul oficial. Astfel, s-a creat situația ca părinți și copii să aștepte cu o oră înainte deschiderea grădinii.

Ce-mi place mie precizia institutiilor… La Zoo Baneasa, pe site, programul e 09:00 – 17:00. Ei, cand ajungi acolo, constati, de fapt, ca se deschide la 10:00… O multime de copii si parinti asteapta sa se arda-n soare…”, a scris fosta prezentatoare TV pe contul său oficial de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI