Simona Gherghe, probleme neașteptate. Vestea tristă dată acum: „A fost furată“

Simona Gherghe, probleme neașteptate. Vestea tristă dată acum: „A fost furată“
Simona Gherghe, probleme neașteptate. Vestea tristă dată acum „A fost furată“

Anunț îngrijorător din partea fostei prezentatoare a emisiunii „Acces Direct“. Simona Gherghe a fost furată! Vestea a dat-o chiar aceasta, pe rețelele sociale. Despre ce este vorba, aflați în paragrafele următoare.

Simona Gherghe, anunț neașteptat

Simona Gherghe a anunțat în urmă cu puțin timp că pagina sa oficială de Facebook, a fost „furată“. Cu toate că a părăsit de o bună perioadă postul de moderator al emisiunii difuzate pe Antena 1, Simona nu a părăsit însă și mediul virtual, unde obișnuiește să fie mai tot timpul activă pentru a împărtăși cu fanii ultimele evenimente din viața ei și a familiei sale.

Ei bine, pare-se că cineva a aspirat la pagina vedetei, și așa se face că în această dimineață Simona Gherghe a anunțat „furtul“. Fosta prezentatoare TV a rămas fără pagina oficială (cu bifă de verificare și cu aproape 1 milion de fani), iar vestea a fost dată de pe contul său personal. Deoarece nu mai are acces la pagină, Simona a cerut ajutorul celor de la Digital pentru a o recupera și speră ca procesul să nu dureze prea mult. Recuperarea paginii este cu atât mai importantă cu cât acolo a transmis în ultimii ani noutățile din viașa ei și a familiei, și a postat cele mai relevante imagini, care o reprezintă în totalitate.

„Tocmai a fost furată“

Precaută din fire, vedeta i-a anunțat pe fani care este ultima postare pe care a făcut-o, astfel ca dacă va apărea ceva obscen sau nepotrivit pe pagina sa de socializare, să se știe clar că nu ea a fost cea care a publicat postarea cu pricina.

„Well, pagina mea oficială de Facebook (aceea cu bifă albastră și cu vreo 822.000 de urmăritori) tocmai a fost «furată». Ultima mea postare e cea cu Vlad dormind. Colegii de la Digital mă ajuta s-o recuperăm. Sper să rezolv repede treaba…“, a scris Simona de pe contul care i-a mai rămas.

În ultima perioadă mai multe vedete de la noi au trecut prin aceeași situație, unele reușind să își recupereze conturile sparte, altele nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI