Simona Gherghe rupe tăcerea despre atacul asupra Mirelei Vaida. De ce s-ar fi produs, de fapt

de: Anca Lupescu
23 03. 2021

Mirela Vaida trece în continuare prin clipe de coșmar, după ce vineri a fost atacată în platoul Acces Direct de către o femeie dezbracată. Prezentatoarea trecea prin subiectele zilei, moment în care o femeie dezbrăcată a venit alergând spre ea și a aruncat o cărămidă spre artistă. Șocată, Mirela Vaida a început să țipe, iar colegii ei au sărit în ajutor, imobilizând-o pe agresoare.

Simona Gherghe, despre cum a reușit agesoarea să ajungă în platoul Acces Direct

Pentru că totul s-a întâmplat în direct, iar oamenii s-au întrebat cum a fost posibil ca femeia să ajungă până în platou, fără ca nimeni să sesizeze, s-a vorbit despre o regizare a întregului moment. Au existat mai multe voci care au spus că întregul incident a fost plănuit de producătorii emisiunii. 

Simona Gheorghe a vorbit despre acest aspect, spunând că a existat o eroare de securitate, lucru care nu e deloc de neconceput, pentru că au mai fost cazuri, unele chiar la nivel înalt. Colega Mirelei Vaida i-a transmis un gând bun acesteia, spunând că speră ca cei doi copii ai artistei să nu fi văzut scena îngrozitoare.

„Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.

E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna”, a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

Însăși Mirela Vaida a explicat că femeia a intrat pe o ușă folosită de colegii ei în pauze și că nimeni nu s-a așteptat să se întâmple așa ceva.

Simona Gherghe trebuia să fie în locul Mirelei Vaida?

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a vorbit despre atacul care putea să se sfâșească tragic pentru prezentatoarea Acces Direct.

El a declarat că femeia, care fusese externată de la Spitalul de Boli Psihice Al. Obregia, ar fi fost convinsă că prezentatoarea emisiunii Acces Direct este Simona Gherghe, al cărui nume îl repeta încontinuu.

În timpul atacului, femeia îi spunea Mirelei Vedea să îi dea banii înapoi, însă potrivit jurnalistului, ea s-ar fi adresat, de fapt, Simonei Gherghe.

Mirela Vaida, șocată de incidentul din emisiune

Mirela Vaida este încă traumatizată după ce a pățit. Artista a declarat că nu poate să își închipuie cum s-ar fi terminat totul dacă agresoara ar fi nimerit-o cu piatra pe care a aruncat-o spre ea. Ea a mai spus că se teme pentru viața ei și că a apelat la un psiholog pentru a putea să treacă peste aceste momente.

 „Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin acest platou. Problema e că femeia aceasta, dacă e bolnavă psihic, este clar că nu va răspunde penal. Dacă această femeie a fost externată de la Obregia săptămâna trecută cu diagnosticul retard mintal, de ce este în libertate?!”, a declarat Mirela Vaida, vizbil afectată de eveniment.