Ce a pățit Simona Gherghe din cauza restricțiilor din România. Ultima decizie i-a pus capac

Simona Gherghe se confruntă cu probleme, din cauza deciziilor pe care autoritățile le iau, în contextul pandemiei și a creșterii numărului de cazuri de COVID-19. Astfel, prezentatoarea a scris fanilor de pe rețelele sociale că este foarte fericită pentru că fiica ei a început să meargă la grădiniță.

Simona Gherghe, situație dificilă cu copiii, din cauza carantinei

Din păcate, „minunea” nu a ținut prea mult, iar din cauza numărului tot mai mare de cazuri de COVID-19 din Capitală și nu numai, grădinița la care fiica Simonei Gherghe mergea a fost închisă.

În plus, autoritățile au instituit carantină în patru localități din Ilfov, printre care și Voluntari, orașul în care prezentatoarea locuiește și unde se află grădinița fiicei sale.

”Noi avem următoarea situație. Știți că Ana a început grădiniță, a avut o acomodare lină, fără probleme, program mult, doar că de mâine se va închide grădinița, pentru că în Voluntari s-a instituit carantină”, a spus Simona Gherghe.

Situația este cu atât mai dificilă cu cât prezentatoarea nu are o bonă, iar bunica va trebui să rămână cu ambii copii.

”Suntem într-o situație ușor disperată, pentru că noi nu mai avem bonă, iar mamaia va trebui să rămână cu amândoi copiii. O să o ajute Răzvan cât poate, la fel și tataia, dar sper doar ca această carantină să dureze două săptămâni și să li se permită insituțiilor de învățământ preșcolar să se deschidă, pentru că altfel va fi foarte dificil. Eu nu lipsesc mult de acasă și de aceea am ales programul acesta la serviciu, dar chiar și așa va fi dificil”, a mai spus vedeta. 

Simona Gherghe are doi copii. Ana Georgia, în vârstă de 4 ani și un băiețel pe nume Vlad Ioan. Prezentatoarea este căsătorită cu Răzvan Săndulescu și a declarat că nu își mai dorește copii. În plus, cu programul încărcat, vedetei încă îi este greu să facă față.

Patru localități din Ilfov au intrat în carantină

Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov, Comitetul Județean pentru situații de Urgență Ilfov, cu avizul Institutului Național de Sănătate Publică au luat măsura instituirii carantinei  pentru mai multe localități din Ilfov.

Oamenii se vor deplasa doar cu adeverință de la angajator sau o declarație pe propria răspundere.

Județul Ilfov a ajuns, vineri, pe primul loc în topul incidenței cazurilor de COVID-19 raportate la mia de locuitori.  Rata de infectare a ajuns la 6,37, iar vineri s-au raportat 379 de cazuri noi de COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI