Simona Gherghe, atac violent. S-a certat cu toată lumea, chiar și cu o altă vedetă TV

Simona Gherghe, atac violent. S-a certat cu toată lumea, chiar și cu o altă vedetă TV

Ne aflăm astăzi la aproape jumătate de an de la momentul în care, pe 30 ianuarie, OMS recunoștea riscurile majore reprezentate de epidemia de COVID-19, determinând o situație de urgență, virusul fiind atipic. De atunci, populația s-a ramificat, Le Monde chiar scriind că „protejarea de COVID-19 în România este neconstituțională”, partajând astfel ”credincioșii” de ”necredincioși”. Cu un mesaj în asentimentul presei franceze a venit și Simona Gherghe, care a ridicat și lumea de pe scaune, creând un val de păreri contradictorii pe profilul său, căruia i s-a alăturat și o altă vedetă TV.

Simona Gherghe, postare pricinoasă. Mesaje contradictorii pe contul său de socializare

Simona Gheorghe a postat pe Instagram un mesaj în care îndemna la respectarea măsurilor de prevenție impuse de autorități în această perioadă. Fosta prezentatoare ”Acces Direct” este indignată de amploarea pe care a luat-o zvonul conform căruia se dau bani pentru a se declara, în cazul unor decese, motivul COVID.

Simona Gherghe, atac violent. S-a certat cu toată lumea, chiar și cu o altă vedetă TV
Postarea sa i-a adus un val de păreri contradictorii pe profilul de Instagram

„698. Înțeleg de la unii că există altii care au rude/prieteni/cunoștințe care “au primit bani să declare că s-au imbolnavit de Covid sau să-și declare rudele moarte de Covid”(!!!!) De la cine au primit nu se spune. Vreau și eu să vorbesc cu o rudă/un prieten/o cunoștință. Să VORBESC, nu “am auzit io…” Hai să demontăm cel mai frecvent fake news legat de Covid!”, a scris vedeta TV.

„Demontăm sau investigăm?”

A urmat un val de mesaje pe pagina sa, unii aprobând-o, ații punând-o la zid. Între ei, fostul prezentator Leonard Miron, care i-a luat apărarea Simonei Gherghe: „Demontăm sau investigăm? De unde știi că e fake news dacă abia acum colectezi informațiile?”, ”Mai degrabă ai putea investiga, nu musai demonta, nu porni cu “NU” în față. Investighează, apoi poți demonta această idee, nu fake news”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI