Simona Gherghe, anunț după teledonul de la Antena 1. Ce s-a întâmplat cu banii

Bucurie mare în familia Simonei Gherghe. Ce anunț a făcut vedeta Antenei 1

Duminică a început cel mai mare teledon din România, care își propune să schimbe sumbrul scenariu împotriva pandemiei. Zeci de vedete au spus ”Ajut Eu”, printre care și Simona Gherghe.

Simona Gherghe, anunț despre teledonul de la Antena 1

Duminică a început teledonul de la Antena 1, o strângere de fonduri difuzată la televizor. Emisiunea este organizată de Antena Group și Fundația Mereu Aproape și își propune să strângă bani pentru utilarea secțiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală. Difuzată pe cinci canale simultan, teledonul de la Antena 1 le are ca gazde pe Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar și Mihai Gâdea.

În platou vor fi aceștia, aflați la distanță de 1 metru unul față de celălalt, comunicând prin ecrane cu vedetele care vor prelua apeluri de la oameni. Persoanele publice vor răspunde la telefoane și vor strânge bani, timp de patru ore, pentru oamenii afectați de virus.

„Scopul teledonului este să ofere cât mai multe stații ATI și/sau ventilatoare Spitalelor de Boli Infecțioase, Spitalelor Județene și Municipale, Secțiilor Neonatologie”, transmit reprezentanții Intact.

Fosta prezentatoare TV, blamată de public pentru acțiunea ei

Încântată de evoluția situației, după ce și-a terminat treaba în cadrul emisiunii, Simona Gherghe s-a pozat în fața televizorului, a pus dovada pe Instagram, apoi a notat în descrierea imaginii câteva cuvinte pentru oamenii care au donat. În prima zi a teledonului s-au adunat peste 2.627.219 de euro.

„Un teledon maraton de 6 ore si sute de mii de romani, ale caror inimi au batut la fel! Ma inclin in fata celor care au donat! Multumim, popor minunat! ❤️❤️❤️ #ajuteu #teledon #romaniimpreuna #antena1 @antena1_oficial”, a scris Simona, pe Instagram.

În secțiunea de comentarii, însă, apare un fan nemulțumit și furios, care reclamă că participanții emisiunii iau banii oamenilor săraci: „Rușine să vă fie că ați luat banii oamenilor săraci, care mâine nu știu dacă o să mai aibă locuri de muncă asigurate și pâinea. În ce țară se mai face așa ceva?”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI