Se întâmplă chiar acum la Antena 1 și Antena 3. Ce fac Sorin Bontea și Mircea Badea

Se întâmplă chiar acum la Antena 1 și Antena 3. Ce fac Sorin Bontea și Mircea Badea

A început cel mai mare teledon virtual din România, care își propune să schimbe sumbrul scenariu împotriva pandemiei. Sorin Bontea și Mircea Badea au spus ”Ajut Eu!” și vor răspunde la telefon din casele lor.

Antena 1 și Antena 3. Ce fac Sorin Bontea și Mircea Badea

Teledonul este o strângere de fonduri difuzată la televizor, care poate dura mai multe ore sau chiar zile, având ca scop strângerea de bani pentru caritate, politică ori altă cauză nobilă.

În acest caz, teledonul este organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape și își propune să strângă bani pentru utilarea secțiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală. Emisiunea, adaptată la criză, a început astăzi la ora 13:00 și este difuzată simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Gazdele teledonului sunt Dan Negru, Alessandra Stoicescu, Mihai Morar și Mihai Gâdea. În platou vor fi aceștia, aflați la distanța de 1 metru unul de celălalt, comunicând prin ecrane cu vedetele care vor prelua apelurile de la oameni. Persoanele publice vor răspunde, timp de patru ore, la telefoane și vor strânge bani pentru oamenii afectați de virus.

„Vedetele vă vor răspunde la telefon din casele lor. Suntem departe fizic, dar trebuie să fim uniți. Vremuri în care avem temeri, dacă vom reuși să avem grijă de ai noștri. Este teledonul prin care vrem să fim aproape de eroii noștri în alb. Trebuie să îi ajutăm, pentru că nu au toate lucrurile de care au nevoie”, a spus Alessandra Stoicescu.

Numele care vor participa

Loredana, Delia, Dorian Popa, Dan Capatos, Simona Gherghe, Gina Pistol, Andreea Bălan. În proiect sunt și Octavia Geamănu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cãtãlin Scărlătescu, Dani Oţil, Dan Capatos, Liviu Vârciu, Cristi Iacob, Rãzvan Fodor, Speak, Oase, Florin Ristei, Mihaela Cãlin, Vali Butnaru, Cosmin Seleşi, Andrei Ştefănescu, Şerban Copoţ, Dan Badea, Aurelian Temişan, Cristian Brancu, Cris şi Vlad, Nicolai Tand, Alex Velea şi Mario Fresh, Gabriela Cristea, Florentina Fântânaru, Sabina Iosub, Mircea Badea, Adi Ursu sau Radu Tudor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI