Simina, fosta iubită a lui What’s Up, implicată într-un accident auto. Cum se simte

Simina, fosta iubită a lui What’s Up, implicată într-un accident auto. Cum se simte
Simona, fosta iubită a lui What's Up, implicată într-un accident auto

Fosta parteneră a lui What’s Up a fost implicată într-un accident rutier. Cum s-a petrecut totul și care este starea blondinei acum? Fanii fostului cuplu s-au îngrijorat teribil când au auzit ce a pățit.

Momente grele pentru fosta soție a lui What’s Up. Simina, implicată într-un accident auto

Anul nu a început cu dreptul pentru Simina. Fosta iubită a lui What’s Up a fost implicată într-un accident rutier alături de actualul său partener, conform spynews.ro. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe.

Cu toate că totul părea de vis pentru anul curent, viața le-a oferit o întâmplare care să-i unească și mai tare. Îndrăgostiții au fost surprinși în mijlocul traficului din Capitală după ce s-au tamponat cu o altă mașină. Din imagini se poate observa cum nu aceștia sunt vinovații.

Imediat după incident Simina și Max au mers să discute cu șoferul celuilalt autoturism. După ce au terminat dialogul cu celălalt conducător fosta iubită a celebrului cântăreț și fiul lui Andrei Gheorghe s-au întors în mașină și au pornit la drum. La momentul actual, niciunul din cei implicați în accident nu au declarat nimic.

„Îmi doresc să fiu fericită şi liniştită”

„Îmi doresc să fiu fericită şi liniştită. Pentru că, cumva, mi-a fost frică de absolut orice a fost în jurul meu, până acum. Credeam că nu sunt suficient de bună să-mi urmez visele, să fac anumite lucruri ce ţin de viaţă personală. Acum cred că ştiu şi ce vreau şi, dacă nu ştiu, nu mi-e frică să învăţ şi am mai mult curaj să nu mai fiu mândră şi să nu mai fac lucruri din orgoliu. Sunt mult mai deschisă”
Simina

„Măcar soră şi frate să rămânem! Ai grijă de sufletul tău! Ne-am iubit foarte mult, încă ne iubim. O iubesc foarte mult şi îi doresc să aibă o seară 3.0, updatul suprem. La 3.0 începi să conştientizezi unde te afli pe pământul ăsta. Important e că am fost unul lângă altul, că suntem unul lângă altul, că este o fată frumoasă, deşteaptă şi că viitorul o aşteaptă să se distreze, să fie fericită”, a spus artistul, care a apărut pe neașteptate la ziua de naștere a acesteia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI