Simina de la Puterea Dragostei, însărcinată. În câte luni e gravidă fosta concurentă

Simina de la Puterea Dragostei, însărcinată. În câte luni e gravidă fosta concurentă
Simina de la Puterea Dragostei, însărcinată. În câte luni e gravidă fosta concurentă

Simina de la show-ul ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D a recunoscut că este însărcinată. Tânăra a povestit totul la ”Teo Show”. În câte luni este însărcinată?

Simina de la ”Puterea Dragostei” este însărcinată

Simina, fosta concurentă de la show-ul ”Puterea Dragostei” a fost invitată la emisiunea ”Teo Show”, unde a dat o mare veste fanilor ei. Tânăra va avea un bebeluș cu Alexandru Zănoagă.

Gravida în trei luni și jumătate, bruneta nu a aflat încă dacă va avea o fată sau un băiat. Cei doi foști concurenți de la ”Puterea Dragostei” sunt nerăbdători să devină părinți și se pregătesc intens. Primul pas va fi cununia, iar nunta va avea loc odată cu botezul.

”Am așteptat, ca să știu dacă pot păstra sarcina”

Simina: Doar că eu trebuia să fiu însărcinată de mult timp. Spuneau asta și când eram în emisiune, că sunt însărcinată! Poate Jador știe mai bine decât noi, poate știa înaintea noastră! Da, sunt însărcinată! Am 3 luni și 2 săptămâni. Am așteptat să treacă primul trimestru, ca să știu dacă pot păstra sarcina.

Alexandru: Zănoagă junior!

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel!

Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Zănoagă: Eu îmi doream să fie însărcinată!

Simina: Am rămas surprinși amândoi. Eu eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI