Eliminare fulger la Puterea Dragostei. Prima reacție a concurenților

Eliminare fulger la Puterea Dragostei. Prima reacție a concurenților

Un concurent a fost eliminat de la  Puterea Dragostei. Această decizie a publicului a adus după ea o dorință a altui concurent să părăsească de bună voie competiția. Despre cine este vorba?

Concurent eliminat de la Puterea Dragostei. Reacția celorlalți a uimit pe toată lumea

Este vorba despre Bogdan Mocanu. Se pare că primul câștigător al emisiunii Puterea Dragostei nu a mai avut noroc în cel de-al doilea sezon. Publicul l-a văzut indecis cu privire la posibila cucerire, Bia, astfel că a ajuns să părăsească show-ul iubirii. Bogdan a mărturisit, în cadrul emisiunii, că nu a scăpat încă de urmele iubirii din primul sezon, de sentimentele pentru frumoasa brăileancă Ana. Ba mai mult decât atât, cei doi s-au și văzut de câteva ori și pe parcursul filmărilor sezonului 2.

Cu toate că a încercat să o dea uitării pe blondină și a început să i se aprindă călcâiele după Bia, soarta a decis altfel. Cea care a surprins a fost reacția celui mai bun prieten al său, Jador. Artistul a spus că dacă Bogdan pleaca, nici el nu-și mai dorește să facă parte din acest proiect. Într-o situație similară, Jador înceracă și el să uite de prima sa iubire din casă, Simina, care s-a logodit de curând cu Alex Zănoagă. Vestea că fosta sa iubire dorește cât de curând să întemeieze o familie alături de cel pe care l-a cunoscut în casă i-a dat lumea peste cap cântărețului.

Bodan Mocanu, eliminat de la Puterea Dragostei. Jador vrea și el să plece
Bodan Mocanu, eliminat de la Puterea Dragostei. Jador vrea și el să plece

Jador și Bogdan Mocanu vor să-și rezolve mai întâi problemele emoționale

‘Trebuie să mergem să ne rezolvăm și problemele personale în ceea ce ne privește starea emoțională. Dacă vor fi oameni care ne susțin o să-i rugăm să ne întoarcem în casă”, a spus concurentul. Fanii emisiunii au văzut cum cei doi se străduiesc să uite de iubirile trecute, așa că au considerat, la fel ca și Bogdan și Jador, că mai bine ar fi să plece în România pentru a-și rezolva problemele emoționale, astfel să lase loc pentru o nouă viitoare iubire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI