Silviu Prigoană, învins de Adriana Bahmuțeanu. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Silviu Prigoană, învins de Adriana Bahmuțeanu. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt
Silviu Prigoană, învins de Adriana Bahmuțeanu. Ce se întâmplă cu foștii soți?

Silviu Prigoană a fost învins de Adriana Bahmuțeanu. Ce se întâmplă în fostul cel mai controversat cuplu din showbiz-ul românesc? Aceștia sunt părinții a doi copii și mai au încă multe de împărțit, după ani buni de scandal și replici acide în văzul tuturor.

Silviu Prigoană bate pasul pe loc din cauza Adrianei Bahmuțeanu

Silviu Prigoană vine cu vești deosebite pentru fanii acestuia. Bărbatul s-a căsătorit de nenumărate ori și plănuiește să o mai facă o dată, dar s-ar putea ca fosta ultimă soție să i-o ia înainte cu bărbatul care a făcut-o să simtă din nou fiorii dragostei.

Prigoană a avut parte de eșecuri mari amoroase, dar asta nu l-a făcut să-și piardă speranța, iar de câțiva ani buni se iubește cu Mihaela. Blondina este partenera care l-a convins să mai dea o șansă acestui gen de eveniment și să mai facă o dată pasul cel mare.

Fostul soț al prezentatoarei de televiziune a declarat că înainte de căsătorie trebuie să-și rezolve definitiv problemele cu mama celor doi băieți. Potrivit spuselor lui, procesul de divorț cu Adriana Bahmuțeanu este încă în desfășurare, lucru care nu grăbește deloc lucrurile în povestea de dragoste dintre el și Mihaela:

„Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică.

Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat probleme cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a declarat Silviu Prigoană, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Cei doi parteneri și-au planificat deja nunta, care se pare că a avea loc în străinătate, mai exact la Ierusalim.

„Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună”

Noua parteneră a fostului afacerist a mărturisit public faptul că cei doi au o relație extraordinară și că se iubesc uneori ca doi adolescenți. Femeia a subliniat că de cele mai multe ori o surprinde cu gesturi mărunte care contează enorm pentru ea și care îi aduc o fericire imensă. De asemenea, Mihaela se înțelege de minune și cu socri.

„Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”
Mihaela, iubita lui Silviu Prigoană

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI