Vedeta care face botez cât o nuntă, cu 300 de invitați. De ce l-a ales naș tot pe Silviu Prigoană EXCLUSIV

Vedeta care face botez cât o nuntă, cu 300 de invitați. De ce l-a ales naș tot pe Silviu Prigoană EXCLUSIV
Silviu Prigoană este și nașul de cununie al vedetei

În aceste zile este o bucurie fără margini în familia cântăreței de muzică populară Angela Rusu. Vedeta a devenit, la 46 de ani, mămică, pentru a treia oară. Atât ea cât și soțul artistei, Marius, se pregătesc de botezul prințesei lor. La botez vor fi invitate sute de persoane, ca la o nuntă. Nașul bebelușei Măriuca va fi Silviu Prigoană.

Angela Rusu face botez cât o nuntă, cu 300 de invitați

Familia celebrei soliste Angela Rusu este mai numeroasă, după nașterea unei fetițe. Așa că, un botez cât o nuntă, se anunță în showbiz-ul românesc, toamna aceasta. Contactată de reporterii impact.ro, Angela Rusu ne-a vorbit despre micuța ei, care a venit pe lume în urmă cu o săptămână:

“Este minunea noastră, este cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu! Eu și soțul meu facem acum, de când am devenit părinți, cu rândul la somn. Marius este un tată responsabil. Avem nași, avem multe persoane care își doresc să ne boteze fetița.

Vom avea până la urmă șase perechi de nași. Printre ei se numără Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela, o pereche de nași din America și încă alte patru perechi”.

”Măriuca ne face acum programul, noi depindem de programul ei”

Artista ne-a vorbit, pentru impact.ro, și despre pregătirile pentru petrecere:

“Botezul încă nu știm când o să fie mai exact. Așteptăm după data de 1 iunie, noi vrem să îl facem în septembrie. Avem foarte mulți invitați. Măcar botezul să îl facem cu mai multe persoane, având în vedere că eu și Marius am avut nunta în Las Vegas, fără persoanele dragi.

Suntem în stand-by acum, nu am făcut momentan o listă clară. Dar avem în medie 250-300 de invitați. Sunt în proces de recuperare, sunt obosită, sunt operată, este greu, până îmi revin un pic. Mariuca ne face acum programul, noi depindem de programul ei.”, a mai povestit Angela Rusu.

Angela Rusu a povestit cum l-a cunoscut pe actualul partener de viață:

“Eu am făcut primul pas și m-a refuzat primul pas, al doilea și al treilea, am avut trei încercări și mi-a dat pas. Asta se întâmpla de Crăciun când ne-am întâlnit la o petrecere.

M-a refuzat elegant, normal, că avea altă relație. A fost corect!”, spunea artista, la Antena Stars.

 ”Am pierdut o sarcină, la șase săptămâni”

Angela Rusu și-a dorit enorm să devină din nou mămică.

“E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinică, din Grecia, Atena. Aceste tratamente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener.

Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale, care se fac în timul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină, la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult”.

De altfel, Silviu Prigoană este și nașul ei de cununie cu Marius. Artista a devenit recent și bunică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI