26 dec. 2023 | 22:00

Silviu Prigoană a spus adevărul despre pensia uriașă pe care o primește lunar: ‘Îmi aduce bancnote de 500’ VIDEO

Politică
Silviu Prigoană a spus adevărul despre pensia uriașă pe care o primește lunar: ‘Îmi aduce bancnote de 500’ VIDEO
Silviu Prigoană, în cadrul unei emisiuni

Într-un podcast recent, afaceristul Silviu Prigoană a adus în atenția publicului pensia sa substanțială, rezultat al anilor de contribuții consistente la bugetul de stat prin taxe și impozite. Declarând că se bucură acum de o pensie de mii de euro, Silviu Prigoană își exprimă satisfacția pentru deciziile financiare pe care le-a luat de-a lungul carierei sale, în comparație cu alți oameni de afaceri de aceeași talie. Ce sumă impresionantă încasează acum fostul om de afaceri?

Ce pensie colosală primește Silviu Prigoană

Silviu Prigoană își exprimă dezaprobarea față de afaceriștii care nu au adoptat o abordare similară și acum se confruntă cu dificultăți financiare. Unul dintre exemplele aduse în discuție este situația lui Irinel Columbeanu, despre care Prigoană menționează că a rămas fără pensie și este într-o situație financiară precară.

Această declarație a stârnit un val de reacții în spațiul public, cu unii admirând previziunea și succesul lui Prigoană, în timp ce alții critică discrepanța mare între pensiile colosale ale unor afaceriști și pensiile modeste ale majorității pensionarilor.

În cadrul podcastului, fostul afacerist a dezvăluit că primește o pensie de 11.000 de euro, bani aduși cash de poștaș. Fiind o sumă atât de mare, acesta primește banii în bancnote de 500 de lei.

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa bancnote mari!… mi-aduce cash poștașul”, a spus Silviu Prigoană în cadrul unui podcast pe YouTube.

CITEȘTE ȘI: Ce refuză Silviu Prigoană să facă pentru fiul lui, Eduard. Adriana Bahmuțeanu: ”Fac grevă la primărie” VIDEO EXCLUSIV

Ce salariu a încasat Silviu Prigoană

Silviu Prigoană, cunoscut pentru activitățile sale antreprenoriale de succes, a dezvăluit, recent, într-un podcast detalii impresionante despre veniturile sale din perioada activității sale ca afacerist și modul în care acestea i-au influențat pensia actuală.

Fostul afacerist a explicat că, timp de 20 de ani, a contribuit la bugetul de stat cu sume considerabile, zeci de mii de euro lunar, o practică pe care o consideră responsabilă și benefică pentru viitorul său financiar.

Prigoană a menționat și faptul că, în vremurile sale cele mai profitabile, avea un salariu brut de 160.000 de euro pe lună, ceea ce se traducea într-un net de 100.000 de euro, în timp ce contribuția la stat ajungea la 60.000 de euro lunar. Această strategie financiară riguroasă l-a plasat într-o poziție confortabilă astăzi, trăind în lux doar din pensie.

În plus, fostul om de afaceri a făcut referire la situația lui Irinel Columbeanu, sugerând că, dacă acesta ar fi contribuit similar în perioada de glorie a afacerilor sale, nu ar fi ajuns să depindă de ajutorul altora.

Prigoană a subliniat că o contribuție constantă la bugetul de stat, chiar și de 4000-5000 de euro lunar, ar fi putut schimba complet situația financiară actuală a lui Columbeanu, oferind exemplul Monicăi Tatoiu.

”Am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la stat era de 60.000 de euro lunar. Irinel Columbeanu, dacă el contribuia în vremea când era boier, astăzi nu ajungea la mila nimănui.

Lui dacă îi intra 5000-4000 de euro ca doamnei Tatoiu in cont pe lună, nu cred că avea nevoie de vreun sprijin de undeva. Făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani”, a adăugat fostul om de afaceri.

CITEȘTE ȘI: Diferenţa de vârstă dintre Silviu Prigoană şi Mihaela, soţia lui. A fost acuzată că stă pentru bani cu el

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro