29 mart. 2024 | 13:25

Silvestru „o toarnă” pe Diana Șoșoacă. Cine susţine că se află în spatele ei. ”Este Diana Mondiala. A râs toată România de ea”

Diverse
Silvestru
„A făcut o mârșăvie fără margini”

Cu puțin timp înainte de startul campaniilor electorale, este mare război în sânul familiei Șoșoacă, iar totul a culminat cu anunțul că Silvestru și Diana Șoșoacă divorțează, atât legal, cât și din partidul recent înființat. Ba mai mult, într-o intervenție televizată recentă, Silvestru „o toarnă” pe Diana Șoșoacă.

Război mare în sânul familiei Șoșoacă

Scandalul dintre cei doi soți, și lideri ai partidului „S.O.S. România”, a început după ce apărea în spațiul public un clip video cu Silvestru Șoșoacă dansând cu o altă femeie.

Ulterior, președinta partidului, adică soția lui Silvestru, Diana Șoșoacă, lua decizia de a-l suspenda din funcția de vicepreședinte al partidului, decizie despre care soțul afla din spațiul public, declarând la acel moment că „Am aflat despre această decizie din presă”.

De aici și până la scandalul mediatic pornit între cei doi nu a mai fost decât un pas, ceea ce s-a și întâmplat.

Pe 27 martie, Silvestru Șoșoacă anunța că a depus actele de divorț, și că nu îl mai leagă nimic de actuala sa soție, senatorul Diana Șoșoacă. Din acest moment toate rufele au început să se spele în public.

Silvestru „o toarnă” pe Diana Șoșoacă

Din momentul anunțului de divorț, cei doi au început să se acuze reciproc, iar totul a culminat cu recenta intervenție televiată în care Silvestru „o toarnă” pe Diana Șoșoacă:

„Diana Mondiala, subiectul important, e pilotată de pe cine știe unde, din nu știu ce țară.

Dacă ea spune că are notorietate internațională, mondială, ce să mai, este Diana Mondiala.”, decalră Silvestru Șoșoacă.

Senatoarea Șoșoacă și diplomația rusă

Dezvăluirile făcute de Silvestru Șoșoacă despre viitoare fostă soție au început să apară pe bandă rulantă, printre ele și care ar fi legătura dintre Diana Șoșoacă și diplomația rusă, declarând la acel moment că:

„Nu are nicio legătură. Diana a hotărât că trebuie să salvăm obrazul României pentru că diplomația noastră își încheiase relația cu un vecin de-al nostru mare și am hotărât că ar trebui să păstrăm o punte între noi, Statul Român și a profitat Diana de o invitație trimisă pe Cabinet Senatorial, așa cum vin la majoritatea oamenilor politici, de a participa la una dintre recepțiile Ambasadei Ruse.”

Dar acele declarații se bat cap-în-cap acum, având în vedere răspunsul dat jurnalistului Victor Ciutacu la România TV, întrebat despre celași subiect:

„Nu știu neapărat dacă o manevrează vreun străin, dar ai noștri, da.

E posibil ca prin ai noștri să o manevreze și alții.”, a declarat soțul senatoarei la Victor Ciutacu în emisiune.

Deși nu s-a pronunțat divorțul dintre cei doi, se pare că soțul senatoarei se teme de aceasta, recunoscând că „A făcut o mârșăvie fără margini, să te dea afară din partid, din casă, a fost groaznic, M-a linșat efectiv, dacă putea să mă omoare, cred că mă omora.”

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Învârtită cu mac. Desertul pregătit de gospodinele din Bucovina
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă radical. Ciolacu, anunț în direct la TV: Trebuie să intre în zona de...
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro