27 mart. 2024 | 23:09

Silvestru și Diana Șoșoacă divorțează. Primele declarații despre despărțire: “O bucurie pentru mine”

Monden
Silvestru și Diana Șoșoacă divorțează. Primele declarații despre despărțire: “O bucurie pentru mine”
Silvestru și Diana Șoșoacă divorțează. Primele declarații despre despărțire: “O bucurie pentru mine”

Silvestru și Diana Șoșoacă ocupă prima pagină a tabloidelor, după ce au anunțat că vor să divorțeze. Cei doi nu mai formează un cuplu de ceva timp și vor să se asigure că nu îi mai leagă nimic. Bărbatul a depus deja actele la judecătorie și a făcut declarații dure la adresa fostei sale soții.

Silvestru Șoșoacă a depus actele de divorț

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a depus actele de divorț. Demnitarul a anunțat oficial că a găsit o echipă formată din cei mai buni avocați, care speră că îl vor ajuta să scape de cea care i-a fost soție, dar de care nu vrea să mai audă.

Bărbatul are încredere că aceștia o vor învinge pe Diana Șoșoacă, așa cum au mai făcut și la alte procese. De la el aflăm că nu va exista un partaj, pentru că nu au bunuri comune, ci lupta se dă în acest moment pentru nume, la care senatoarea nu vrea să renunțe, aspect ce îl deranjează pe cel care îl deține.

„Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta.

Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a explicat Silvestru Șoșoacă la Antena 3.

Silvestru, acuzații dure la adresa Dianei Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă este foarte dezamăgit de fosta lui soție, despre care spune că „a involuat ca om”. Demnitarul consideră că, deși este un senator celebru, ce a reușit să se facă auzit în toată țara, a pierdut din calitatea ei de persoana din afara vieții politice.

Bărbatul spune că, în ultimii ani, soția lui s-a schimbat mult și relația lor a ajuns să se distrugă complet. În timp ce se concentra să își facă meseria perfect și să se impună cât mai mult, uita că are responsabilități și acasă.

Astfel, a ajuns să își neglijeze familia care, ulterior, s-a dezbinat. Cei doi soți nu au mai locuit împreună de ceva vreme, pentru că nu se mai suportau și au decis să pună punct relației lor.

„A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară, cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite, până când nu s-a mai putut locui împreună.

În ultima vreme, Diana este cea falsă, cu spirit demagogic, prefăcută şi lumea o vede. Deşi e rău pentru partidul SOS, pentru alegătorii care se pregăteau să o valideze poate că e mai bine. În sfârşit radiografia este completă. Asta este adevărata Diana, total diferită de Diana Șoșoacă de acum patru ani de zile”, a mai spus el pentru sursa menționată anterior.

Soțul deputatei care a fost dată afară din Partidul SOS România a dezvăluit că vrea să divorțeze. Scandalul dintre cei doi a început în urmă cu câteva zile, când șeful Partidului SOS România l-a suspendat din partid pe deputatul Silvestru Șoșoacă.

Aceasta a declarat atunci că bărbatul a fost supărat de decizie, dar și-a explicat decizia. Astfel, Diana Șoșoacă susținea că a făcut acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete, însă Silvestru nu a putut accepta declarațiile celei de care acum vrea să divorțeze cu orice preț, cât mai repede.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro