Sile Cămătaru, scene incredibile din pușcărie. Cum își ține familia aproape

Sile Cămătaru, scene incredibile din pușcărie. Cum își ține familia aproape
Sile și Nuțu Cămătaru. Sursa foto: cancan.ro

Fratele lui Nuțu Cămătaru, Vasile Balint, pare să aibă o viață ușoară în pușcărie. Interlopul Sile Cămătaru vorbește din închisoare cu familia lui pe Skype. Sile Cămătaru a fost condamnat la o detenție de 5 ani și jumătate de pușcărie.

Sile Cămătaru, scene incredibile din închisoare. Cum își ține familia aproape interlopul

Sile Cămătaru vorbește cu familia lui prin skype din pușcărie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fiul său. Astfel, Dani a filmat un scurt moment video în care copiii și nepoții intrelopului Sile Cămătaru se află în sufragerie și urmăresc pe ecranul televizorului imagini cu acesta, direct din din celula de detenție.

Vasile Balint poartă niște căști și comunică cu rudele sale, cel mai probabil prin aplicația Skype. „Te iubesc cel mai mult, de-abia astept să vii acasa”,  a postat Dani, fiul interlopului. „Liberare ușoară pentru tata Sile Centaurul României!”, a scris un amic al familiei lui Sile Cămătaru.

Sile Cămătaru, scene incredibile din pușcărie. Cum își ține familia aproape
Sile Cămătaru, scene incredibile din pușcărie. Cum își ține familia aproape. Sursa foto: evz.ro

Sile Cămătaru are doi ani și jumătate de închisoare

Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, se află la închisoare de aproape doi ani și șase luni, începând cu finalul anului 2017. Sile Cîmătaru a fost condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Dosarul în care a fost condamnat interopul este un dosar de infracţiuni cu violenţă, şantaj, cămătarie, omor, precum și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Astfrel, în februarie 2020, Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism.

Sile Cămătaru trebuie să mai execute și un rest de pedeapsă

Instanţa judecătorească a revocat eliberarea condiţionată în cazul acestuia şi a dispus să execute, pe lângă cei 6 ani închisoare, un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primită mai înainte într-un alt dosar.

Presa a dezvăluit de curând că Sile Cămătaru, al cărui nume de buletin este Vasile Balint, a contestat, însă, pedeapsa, și a ajuns la Curtea de Apel București. Prin urmare, pe data de 28 aprilie 2020, s-a înregistrat un dosar de „contestatie la executare (art. 598 NCPP) lamurire dizpozitiv”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI