Cine este Diana, judecătoarea care îl poate elibera pe Gheorghe Dincă. Legătura neașteptată cu Sile Cămătaru

Cine este Diana, judecătoarea care îl poate elibera pe Gheorghe Dincă. Legătura neașteptată cu Sile Cămătaru
Cine este judecătoarea care se ocupă de cazul lui Gheorghe Dincă

Ies la iveală noi detalii în cazul Caracal. Judecătoarea care se va ocupa de dosarul lui Gheorghe Dincă este Diana Mihaela Cotoi, nimeni alta decât cea care, în urmă cu puțin timp, l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Cămătaru. Acesta fusese plasat în arest preventiv pe data de 28 decembrie, după ce a fost prins drogat şi fără permis la volan.

Cine este judecătoarea care se ocupă de cazul lui Gheorghe Dincă

Fiul lui Sile Cămătaru fusese plasat în arest preventiv pe data de 28 decembrie, iar judecătorul de caz a dispus prelungirea arestului preventiv. Albert Balint a contestat măsura, iar magistraţii de la Tribunalul Olt au decis eliberarea sa. Judecătoarea care a decis eliberarea este Diana Mihaela Cotoi, cea care se va ocupa și de cazul lui Gheorghe Dincă.

Inculpatul a cerut strămutarea dosarului, iar o decizie în acest sens va fi luată la începutul lunii februarie.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni. El este acuzat oficial de procurori că le-a ucis le Alexandra Măceșanu, de 15 ani, și pe Luiza Melencu, de 19 ani.

„Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, se arată în comunicatul emis de Parchetul General.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI