Și-a vândut tot și a început să călătorească: cum este viața unui turist permanent

Mulți oameni visează să ajungă într-un punct în viața lor în care doar să călătorească. Cei mai mulți asociază acea perioadă cu vârsta pensiei, Există însă unii mai curajoși.

Deși s-ar putea să-ți dedici tinerețea carierei și economiilor, eventual investițiilor într-o casă sau mașină, un tânăr s-a gândit să fie un pic mai special. Pornind de la această premisă, și-a luat inima în dinți, și-a dat demisia și și-a vândut casa.

Guy-Quits-Job-and-Travels-With-a-Cat-4

Povestea lui Rich East începe în Australia. Tânărul din imaginile alăturate a adoptat viața de nomad împreună cu pisica sa și o rulotă Volkswagen care pare surprinzător de confortabilă și încăpătoare. Numele pisicii sale este Willow.

Ultimii doi ani din viața lui Rich și a lui Willow au fost dedicați acestei aventuri. Momentan, au călătorit doar pe teritoriul Australiei, dar au parcurs deja fiecare colț al continentului. Ca pachetul să fie complet, pisica lui Rich a fost salvată de pe stradă în urmă cu mai mulți ani.

Cei doi au călătorit împreună 50.000 de kilometri, de când au plecat din orașul natal, Hobart din Tasmania. În mod previzibil, mai ales la început, decizia a fost una foarte dificilă, mai ales că a implicat și o vietate fragilă. Pisica a rezistat însă surprinzător de bine la călătorie. Are foarte multă libertate și, ca să nu se piardă, are o zgardă la gât prin care poate să o localizeze facil prin pădure. De cele mai multe ori însă, se rezumă la a-și petrece ziua pe lângă rulotă.

Pisica se poate lăuda acum cu faptul că a vizitat toate cele șase state și două teritorii din Australia. În plus, au putut naviga până la Marea Barieră de Coral. O mare parte din timp au petrecut-o însă pe munți, începând cu Bourketown din Queesnland până în Teritoriul Nordului. Rich a recunoscut că mulți l-au privit destul de ciudat când s-a ancorat în acest proiect, dar el este foarte mândru de realizările sale. În cazul în care vrei să-i urmărești aventuri și să vezi o colecție impresionantă de poze, îi poți accesa site-ul. 

Guy-Quits-Job-and-Travels-With-a-Cat-14

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI