Și-a pus bicarbonat de sodiu pe cearcăne și a rămas uimită. Ce s-a întâmplat în 2 săptămâni

Și-a pus bicarbonat de sodiu pe cearcăne și a rămas uimită. Ce s-a întâmplat în 2 săptămâni
Și-a pus bicarbonat de sodiu pe cearcăne și a rămas uimită. Ce s-a întâmplat în 2 săptămâni

Bicarbonatul de sodiu este recunoscut ca fiind un ingredient natural universal. Cu ajutorul lui se pot curăța diferite suprafețe, împrospătează mirosul în spațiile închise, albește dinții și elimină excesul de sebum.

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient ieftin și la îndemâna oricui, iar femeile îl adoră! Pe lângă faptul că tratează coșurile, punctele negre, acesta poate fi folosit pentru orice zonă a tenului, inclusiv cea de sub ochi, acolo unde pielea este mult mai subțire și mai sensibilă.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe cearcăne

Se știe că pungile și cearcănele de sub ochi sunt coșmarul oricărei femei, însă soluția cu bicarbonat de sodiu poate fi remediul ideal. Dar iată ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu sub ochi. Cearcănele pot apărea la orice vârstă, chiar și în adolescență.

S-a demonstrat că bicarbonatul de sodiu ajută foarte mult la pungile de sub ochi, mai ales dimineața și-n momentele de oboseală profundă.

Pentru a prepara masca cu bicarbonat de sodiu, ai nevoie de următoarele lucruri:

  • 1 pahar cu apă fierbinte (sau ceai)
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 2 discuri demachiante/tamponașe de vată medicinală.

Se amestecă bine lingurița de bicarbonat în apă, iar apoi se înmoaie cele două discuri demachiante în soluția obținută și pune-le sub ochi.

Apoi lasă-le să acționeze pentru aproximativ 10-15 minute. După această procedură, spală-te pe față bine și aplică cremă hidratantă de față și de ochi. Dacă repeți acest ritual timp de două săptămâni, garantat vei avea o piele fină, fără pungi inestetice sub ochi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI