Şi-a prins soţia cu amantul şi a decis să se răzbune. Ce a făcut un bărbat înşelat din Arad

Un bărbat din Arad înșelat de soție a decis să se răzbune.

Se spune că dragostea orbește, lucru pe care l-au simțit pe pielea lor un cuplu din Arad. Soțul, gelos din cale-afară, l-a snopit în bătaie pe presupusul amant al soției sale. Cum s-a petrecut totul și cum a surprins-o îndrăgostitul pe cea care i-a furat inima?

Ce a făcut un bărbat înșelat din Arad pentru a se răzbuna pe soție?

Gelozia fără margini a unui bărbat din Arad a adus presupusul amant al soției sale într-o stare aproape critică. Altercația s-a petrecut în cursul serii trecute, în zona Boul Roșu. După ce agresorul a aflat că soția îl înșeală, n-a mai putut sta cu mâinile în sân, așa că s-a decis să acționeze imediat cum o vede pe partenera sa alături de amant. El a prins-o pe soție în timp ce se urca într-un taxi cu un individ.

Bătaie în numele iubirii, la Arad. Ce a făcut un soț extrem de gelos?
Bătaie în numele iubirii, la Arad. Ce a făcut un soț extrem de gelos?

Extrem de gelos, cu nervii întinși la maximum și cu orgoliul călcat în picioare, bărbatul din Arad a tăbărât cu pumnii și picioarele pe presupusul amant. Cel care i-ar fi furat inima soției arădeanului a reacționat și l-a lovit și el pe soțul femeii pentru a se putea apăra. Din păcate, nu a putut face față, iar la un moment dat a strigat: „M-a omorât! Mi-a dat în cap, mi-a dat peste tot!”

„M-a omorât! Mi-a dat în cap, mi-a dat peste tot!”

Unul dintre cei doi s-au rănit în timpul altercației, iar parbrizul mașinii unde se aflau a fost spart. Autoritățile ajunse la fața locului au interveit imediat și i-au separat pe cei doi.

„În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbaţi intenţionau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observaţi de soţul femeii. Acesta a deschis uşa autoturismului şi a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii şi picioarele, provocându-i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”
Jandarmeriei Arad (Sursa: mediafax.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI