Zodia cu cei mai periculoși criminali din România. Datele au fost culese direct de la Poliția Română

Zodia sub care se află și care i-ar influența pe cei mai periculoși criminali din România e una neașteptată. Persoanele care obișnuiesc să verifice cu regularitate ce le mai rezervă astrele pe viitor nu se vor bucura să afle despre ce nativi este vorba. În mod surprinzător, datele au fost făcute publice chiar de către Poliția Română, fiind vorba de o statistică foarte clară, din ultimii ani.

Zodia cu cei mai periculoși criminali din România

Polițiștii au făcut publice datele din perioada anilor 2011 – 2015, iar în acest mod au arătat și că predominant, la nivel de astrologic, există câteva zodii ce ar avea tendințe ucigașe. Caracteristicile generale ale fiecărei zodii îi marchează cu mult pe cei care s-au născut sub acele semne. Ministerul Public a dezvăluit pe site-ul oficial un studiu criminologic, în ceea ce privește infracțiunile de omor, din respectiva perioadă.

Zodia cu cei mai periculoși criminali din România. Datele au fost culese direct de la Poliția Română

Inculpații au fost analizați după o serie esențială de criterii, iar printre acestea s-a numărat și semnul zodiacal. Studiul realizat de oamenii legii mai arată că a fost vorba și de suspecți care au comis infracțiunile de omor – simplu și calificat, ori de loviri sau vătămări ce au cauzat decesul. Mai mult, între anii 2011 și 2015, a fost analizat și numărul de inculpați, după zodia acestora, pentru a vedea dacă și la acest nivel sunt diferențe.

Din datele publicate de Poliția Română, a reieșit că între zodiile celor care s-ar face vinovați de crimă nu există diferențe majore, potrivit stirileprotv.ro. Cei mai mulți suspecți de crimă au fost inculpații născuți în zodia Berbec. Totodată, persoanele cu cele mai puține acuzații au fost reprezentate de cei cu zodia Capricorn. Sub fiecare semn astral s-a regăsit un număr de peste 100 de inculpați.

Zodia victimelor e una neașteptată

La fel, studiul polițiștilor a mai dezvăluit și că persoanele născute în zodia Leu au avut parte de cel mai mare ghinion și au picat drept victime. A fost vorba de 213 persoane. Pe de altă parte, Săgetătorii au ceva mai mult noroc, fiind o zodie cu cel mai mic număr de victime, de 129 de persoane.

Studiul a fost realizat de către Gheorghe Ivan și Mihaela Maxim, ambii procurori de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Serviciul de documentare și statistică judiciară, și făcut public în anul 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI