Și-a luat o Dacia Logan la preț de chilipir, însă a trăit un adevărat șoc. Câte sute de mii de kilometri avea mașina

Și-a luat o Dacia Logan la preț de chilipir, însă a trăit un adevărat șoc. Câte sute de mii de kilometri avea mașina
Și-a luat o Dacia Logan la preț de chilipir, însă a trăit un adevărat șoc. Foto: Captură Digi 24

O femeie care și-a cumpărat un autoturism Dacia Logan de la mica publicitate a avut parte de un șoc în momentul în care a aflat că a fost înșelată. Doar 2.700 de euro a costat mașina al cărei computer de bord arăta că are doar 130.000 de kilometri. După ce s-a defectat și a fost dusă în service, mecanicii au constatat că avea, de fapt, peste 600.000 de kilometri.

Dacia Logan cu 600.000 de kilometri la prețul de 2.700 de euro

Femeia a văzut anunțul la mica publicitate: Dacia Logan din 2010, cu 130.000 de kilometri, la doar 2.800 de euro, care după negocieri s-au făcut 2.700. Vânzătorul s-a oferit să aducă autoturismul din București în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. După ce s-a mulțumit să constate că mașina arată bine și în interior, dar și la exterior, femeia a plătit și l-a scurt timp a avut parte de un șoc. Motorul mașinii s-a stricat.

După ce a dus mașina la service, femeia a aflat că a fost înșelată. Autoturismul avea peste 600.000 de kilometri în anul 2016, deși acum computerul de bord arăta 130.000. „Nu ne-a fost teamă, ne-am gândit că e Logan, ne-am gândit că e un om serios s-a recomandat ca fiind un om care lucrează în armată”, a declarat Cristina Stan.

Deși cel care i-a vândut mașina i-a spus că a fost cumpărată recent, istoricul contractelor de vânzare-cumpărare arată că autoturismul Dacia Logan a fost vândut de o firmă de pază cu 1.300 de lei unei persoane care se ocupă cu dezmembrări, iar ulterior a ajuns la cer care a înșelat-o pe femeia din Teleorman. Bărbatul are însă altă variantă.

„Mașina am luat-o la un schimb cu o altă persoană, am dat o mașină mai nouă, mi s-a dat mașina aceasta. La bord era de 136.000 de km”, a declarat vânzătorul. Femeia înșelată l-a dat în judecată și îi cere daune materiale de 10.000 de lei și încă 10.000 de lei daune de natură morală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI