28 sept. 2019 | 18:16

Noua Dacia? Mașină camuflată, surprinsă într-o parcare din România. Ce model ar putea fi

Știri generale
Noua Dacia? Mașină camuflată, surprinsă într-o parcare din România. Ce model ar putea fi

Un model misterios a fost surprins, într-o parcare din România. Mulți pasionați de autoturisme s-au întrebat dacă ar putea fi vorba despre noua Dacia. Mașina este complet camuflată și din acest motiv curiozitatea stârnită a fost una ce a atins cote maxime.

Asta să fie noua Dacia?

În imaginile publicate în urmă cu câteva zile pe site-ul auto 4tuning.ro, se poate observa că modelul de Dacie este complet camuflat. Și pentru că acest lucru se întâmpla la nivelul întregii caroserii, e aproape imposibil de determinat modelul ce se ascunde în spate.

Noua Dacia Mașină camuflată, surprinsă într-o parcare din România

Totuși, a ieșit la iveală și detaliul potrivit căruia nuca schimbătorului de viteze ar fi una similară cu cea montată pe noua generație Duster. Nu există însă și imagini cu interiorul modelului care seamănă cu o tablă de șah.

Modelul observat într-o parcare din țara noastră le-a stârnit și internauților curiozitatea. Iubitorii de mașini și-au dat cu părerea în mediul online. Mulți cred că am putea avea în fața ochilor un prototip al unei viitoare Dacii. De asemenea, stopurile sunt similare cu cele de pe versiunea sud-americană a noului Renault Sandero.

Modelul misterios a stârnit reacții

Părerile au fost împărțite, scepticii având nevoie de ceva mai multe detalii, înainte să se pronunțe.„Cel mai probabil, după părerea mea, noua generație de Sandero. Nu de alta, dar în 2020 ar trebui sa apară noile generații Logan și Sandero”, este un mesaj lăsat pe Facebook, de către un internaut. E Renault Kwid facelit. Calmați-vă, nu se va vinde în România, își dă cu părerea un altul.

„Se vede ca este un Renault după jante, stilul grilei și poziționării antenei/blanking cap-ului de la sistemul de Adaptive Cruise Control, plus design-ul similar cu Megane4 al modulului de camera video și oglindă. Nu cred că este Dacia, orice, dar nu Dacia”, consideră un alt pasionat de mașini despre acest model misterios.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Ce e de așteptat de la noua întâlnire între Regele Charles și Prințul Harry
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
⁠Tradiții și superstiții în Noaptea de Înviere. De ce nu este bine să atingem sarea
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro