Cum arată noua Dacia Sandero 3. Poze spion cu mașina de la Renault în teste. Galerie foto

Cum arată noua Dacia Sandero 3. Poze spion cu mașina de la Renault în teste. Galerie foto
Cum arată noua Dacia Sandero 3. Poze spion cu mașina de la Renault în teste. Galerie foto

Au apărut primele poze cu noua Dacia Sandero 3. Prototipul a fost surprins pe străzile din România complet camuflat. Lansarea noului autoturism de la Renault ar putea avea loc în primăvara anului 2020, la Salonul Auto Internațional de la Geneva.

Noua Dacia Sandero 3 a fost surprinsă pe străzile din România

Din nefericire pentru curioși, noua Dacia Sandero 3 a circulat pe șoselele din România complet camuflată, astfel că din fotografii nu se observă niciun element de noutate. Cei de la Dacia pregătesc însă surprize, iar pasionații de automobile mai au de așteptat până în primăvara anului 2020 pentru a putea achiziționa noul model.

Dacă în ceea ce privește aspectul ne putem aștepta doar la mici modificări de detaliu, partea tehnică va veni cu schimbări majore. Se vorbește despre o versiune simplificata a platformei CMF-B, deci ne putem aștepta ca mașina să fie mult mai spațioasă decât modelele precedente.

Arhitectura automobilului va permite ca noua Dacia Sandero 3 să aibă sub capotă chiar și un sistem de propulsie hibrid. De asemenea, modelul ar putea veni și cu o versiune de motor 1.0 turbo pe benzină, dar și cu variantele 1.3 TCe și 1.5 dCi. În ceea ce privește data lansării, se vehiculează variantele Salonul Auto Internațional de la Geneva (primăvară) și Paris Motor Show (tomană).

Dacia Sandero este un autoturism de tip hatchback cu 5 uși, fabricat de uzina Dacia la Mioveni începând din octombrie 2007. Sandero a fost lansat oficial pe piața românească pe 3 iunie 2008, în cadrul unei ceremonii la World Trade Plaza, la un preț care nu a depășit 9.500 de euro pentru cea mai echipată versiune, iar de-a lungul timpului s-a demarat comercializarea modelului în majoritatea țărilor europene. Sandero este și primul model care poartă noua siglă a companiei Dacia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI