05 sept. 2019 | 07:01

Și-a împușcat fiica, pentru că a vrut să-i facă o surpriză: unde s-a întâmplat drama

Știri generale
Și-a împușcat fiica, pentru că a vrut să-i facă o surpriză: unde s-a întâmplat drama

Există multe țări pe mapamond cu o politică foarte flexibilă, când vine vorba de achiziția legală a armelor de foc. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză setul de circumstanțe de mai jos.

Situația din Statele Unite ale Americii este una foarte ciudată. Ignorând complet crimele în masă desfășurate în școli și biserici în ultimii ani, în SUA, poți să-ți cumperi arme de foc automate de război fără niciun fel de verificări psihologice sau de cazier. Mulți dintre cei care le cumpără nici măcar nu știu să le folosească.

Ca urmare, nu ar trebui să fim uimiți de faptul că o americancă și-a împușcat propria fiică, în momentul în care s-a prezentat la ușă într-o vizită neanunțată. A vrut să-i facă o surpriză mamei, dar s-a ales cu câteva gloanțe în direcția ei. După eveniment, fata a fost transportată imediat la spital.

A crezut că este un hoț, iar pentru că avea o armă la îndemână, când a auzit zgomot în spatele ușii de la intrare, a profitat de ocazie pentru a trage orbește cu arma. Din fericire, fata a supraviețuit și pare să fie în afara oricărui pericol. A fost rănită doar la braț, vineri seară, în localitatea Girard din statul Ohio.

Mama sa, care deține un permis de portarmă, era singură acasă când a auzit ”zgomote dinspre bucătărie sau intrare”, potrivit poliției. ”Cum avea o armă în apropiere, aceasta a deschis focul asupra persoanei care a intra pe ușă”, a spus șeful poliției locale, John Norman. Acesta a adăugat că era în stare de șoc când a realizat că victima este fiica ei.

Nu este foarte clar dacă împușcrea fiicei sale va constitui caz penal, dar un raport local pe marginea evenimentului va fi înaintat către un procuror.

În SUA, portul de armă este garantat de Constituția țării. Ca urmare, peste o treime din adulți au o armă, dar numărul total al armelor aflate în circulație în Statele Unite a depășit numărul populației. Doar în 2019, împușcați, au murit 1.112 persoane în America.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro