Bărbat împușcat mortal, în județul Ilfov. Cine a sunat la 112

Bărbat împușcat mortal, în județul Ilfov. Cine a sunat la 112

Focuri de armă în această noapte în județul Ilfov! O femeie a sunat disperată la sistemul de urgență 112, după ce a găsit un bărbat împușcat în fața porții sale. Din nefericire, bărbatul nu a mai avut nici o șansă.

Cum a fost găsit bărbatul

Tragedia a avut loc în noaptea de luni spre marți, în comuna 1 Decembrie, din județul Ilfov. În jurul orei 03.17, o femeie a contact 112 și a sesizat IPJ Ilfov cu privire la faptul că a auzit două focuri de armă și a găsit în fața porții o persoană în stare inconștientă, de sex masculin.

Echipajele de intervenție au ajuns, în comuna 1 Decembrie, din județul Ilfov, și au constatat decesul bărbatului. Polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța s-au aflat la fața locului, fiind anunțat și Serviciul de Medicină Legală.

În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

În urma celor petrecute, a fost deschis un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

„În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, mai arată Poliția Ilfov.

Se pare bărbatul a fost împușcat în cap și în gât, iar autorul crimei este căutate de oamenii legii să răspundă legal pentru fapta sa. Până în acest moment, nu au fost comunicate date despre agresor. Cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat sunt în plină desfășurare.