Și-a dat seama că este însărcinată cu 9 zile înainte de termen: cum este posibil

Și-a dat seama că este însărcinată cu 9 zile înainte de termen: cum este posibil

O femeie în vârstă de 28 de ani risca să nască fără să-și dea seama, dacă nu ar fi ajuns la ginecolog cu doar nouă zile mai devreme.

Tânăra din Statul American Tenessee a aflat că este însărcinată cu nouă zile înainte să aducă un bebeluș sănătos pe lume. A născut pe 2 decembrie și a aflat că este însărcinată în 38 de săptămâni în momentul în care a fost consultată de un doctor, conform unui raport din publicația People.

Numele ei este Lauren Chalk și nu ar fi ajuns niciodată la doctor, dacă nu ar fi existat presiunile majore din partea mamei sale. Mama tinerei a observat că ceva nu este în regulă cu fiica ei și a bănuit că ar fi vorba de o sarcină, deși Lauren nu a crezut că acest lucru ar putea fi posibil vreodată. Nu de alta, dar până atunci, pierduse deja două sarcini și primise mai multe asigurări legate de faptul că nu ar putea niciodată să facă vreun copil.

lauren chalk

Femeia nu a avut prea mult timp să reacționeze la veștile legate de sarcina sa. După ce a aflat, doctorul i-a recomandat să îi inducă travaliul cât mai repede, având în vedere istoricul medical al femeii care suferă de presiune ridicată a sângelui, anemie și lupus anticoagulant.

Deși situația pare SF și nu ai crede niciodată că poți fi gravidă fără să știi, fenomenul este mai des întâlnit decât ai crede. Conform News Medical, una din 475 de femei se confruntă cu o sarcină criptică (sarcină ascunsă). Ea poate rămâne nedescoperită până în jurul a 20 de săptămâni de sarcină. Alte femei pot afla despre sarcină chiar în momentul în care trebuie să nască și acest fenomen s-a întâmplat de foarte multe ori.

În privința lipsei ciclurilor, care ar fi trebuit să fie un semn clar al faptului că are o problemă și ar trebui să consulte un medic, Lauren Chalk nu și-a făcut nicio grijă, deoarece a avut cicluri menstruale neregulate încă din adolescență. În plus, fiind mai corpolentă, nici hainele nu i-au rămas mici pe timpul sarcinii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI