Și-a dat iubitul în judecată din cel mai ireal motiv. Toate femeile din lume vor aplauda inițiativa ei

Și-a dat iubitul în judecată din cel mai ireal motiv. Toate femeile din lume vor aplauda inițiativa ei
Motivul ireal pentru care și-a dat iubitul în judecată

Să aștepți ca partenerul tău să își ia angajamentul poate fi câteodată foarte frustrant. Astfel, o femeie nu a mai putut aștepta și a luat măsuri extreme după ce iubitul ei nu a respectat promisiunea de a se căsători cu ea.

Femeie și-a dat iubitul în judecată din cel mai ireal motiv

După ce s-a săturat să aștepte să fie cerută în căsătorie, Gertrude Ngoma, o femeie în vârstă de 26 de ani din Zambia și-a chemat iubitul în fața instanței. Deși acesta i-a promis că se va căsători cu ea, se pare însă, că nu de gând s-o facă. Mai mult, femeia are și motive să se îndoiască de loialitatea lui după ce la prins trimițând mesaje altei femei, transmite Daily Mail.

În ciuda faptului că cei doi s-au logodit și că au un copil, nu au locuit niciodată împreună. Judecătoarea care s-a ocupat de caz a sfătuit-o pe femeie să continue procedurile legale pentru încălcarea contractului de căsătorie.

Ar vrea să se căsătorească, însă nu își permite

În apărarea sa, bărbatul a spus că vrea să se căsătorească cu Ngoma, dar nu își permite, și a precizat că nu comunică pentru că aceasta nu-i acordă suficientă atenție.

Pe de altă parte, femeia dispusă să se căsătorească, a declarat instanței că acum simte că Herbert, în vârstă de 28 de ani, nu este serios în legătură cu relația lor, în ciuda faptului că el a trimis deja o plată de zestre.

În Zambia, este tradițional ca bărbații să plătească o lobola sau o ”taxă de apreciere” familiei logodnicei lor în semn că vor avea grijă de soția lor. Deși bărbatul a plătit și are un copil cu Gertrude, cei doi nu au locuit niciodată împreună, aceasta rămânând cu părinții ei.

Cei doi ar trebui să îți rezolve problemele în afara instanței

Judecătoarea Evelyn Nalwize, care prezidează cazul la tribunalul local Kabushi, a sfătuit-o pe Gertrude să acționeze în judecată pentru încălcarea contractului de căsătorie, însă a spus că autoritățile ar putea face puțin mai mult pentru a interveni. În schimb, magistratul a decis că cei doi ar trebui să încerce să rezolve diferențele dintre ei în afara sălii de judecată.

În momentul în care se stabilește prețul final al lobolei, unchii mirelui se vor întâlni cu familia miresei și vor aranja plata. După ce se termină, mirele devine parte a familiei miresei și se va organiza o petrecere. De asemenea, mireasa ar fi prezentată familiei mirelui atunci când vor avea ceremonia de ”predare” și, în cele din urmă, ar aranja apoi căsătoria.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI