Shurubel a șocat-o pe Adela Popescu cu o dezvăluire intimă. Nici el nu se aștepta: „Ieșeam din duș, se uita la televizor”

Shurubel a șocat-o pe Adela Popescu cu o dezvăluire intimă. Nici el nu se aștepta: „Ieșeam din duș, se uita la televizor”
Shurubel a făcut o dezvăluire uluitoare

Shurubel s-a aflat în atenția telespectatorilor în momentul în care a făcut o dezvăluire intimă! Simpaticul prezentator de la Vorbește lumea i-a uimit pe colegii săi de platou. Adela Popescu nu s-a mai abținut și a reacționat imediat după ce a auzit ce a spus acesta în direct.

Ce a spus Shurubel la Vorbește lumea

O nouă dezvăluire uluitoare făcută la Vorbește lumea! Shurubel a mărturisit că soția lui i-a spus că îl consideră atrăgător. El a punctat că aștepta acest compliment de 5 ani. Prezentatorul consideră că s-a schimbat de când face sport aproape în fiecare dimineață în emisiunea de la Pro TV.

„Mi s-a întâmplat ceva ce așteptam de 5 ani. Soția mea a spus că mă consideră atrăgător. Ieșeam din duș, se uita la televizor.

I-a scăpat telecomanda pe jos, m-a întrebat dacă am făcut ceva la pectorali. A zis că e ceva foarte sexy la mine.”, a spus Shurubel la Vorbește lumea.

Ce reacție au avut Adela Popescu și Bogdan Ciudoiu

Totuși, prezentatorul de la Vorbește lumea nu a scăpat de glumele făcute de către colegii săi. Bogdan Ciudoiu l-a întrebat dacă a încasat salariul pentru a găsi o explicație cu privire la complimentul făcut de soția lui Shurubel, în timp ce Adela Popescu s-a legat de treburile casnice.

„Adela Popescu: Ești sigur că se referea la corpul tău?

Bogdan Ciudoiu: Poate ți-a intrat salariul!

Adela Popescu: Sau poate ai spălat vasele cum trebuie.”, au spus cei doi.

Ce face Shurubel pentru soția lui. Mulți au fost surprinși

În trecut, Shurubel explica faptul că este adeptul gesturilor romantice. Mai exact, prezentatorul de la Vorbește lumea recurge la diferite trucuri pentru a se asigura că soția lui nu este deranjată atunci când doarme. Colegul Adelei Popescu este extrem de grijuliu atunci când vine vorba despre partenera lui.

„Când mă trezeam foarte de dimineață, mai ales când mergeam la radio, era întuneric în cameră, ei îi place să fie întuneric când doarme.

Eu mă deplasam tiptil și călcam pe diferite lucruri, am călcat și pe farduri. Ea îmi zice să stau liniștit, să fac gălăgie, dar nu pot.”, mărturisea Shurubel în urmă cu ceva timp.

Shurubel a cerut-o de soție pe Iulia în vacanța de iarnă din 2017-2018. Cei doi s-au căsătorit un an mai târziu. Partenera prezentatorului s-a născut la Sibiu și a studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Ea este Brand Manager la UTV și owner la NATIV Design.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI