Toți îl știu pe Shurubel, dar cum arată soția lui? Ce a studiat Iulia

Shurubel nu are nevoie de prea multe prezentări, întrucât mulți dintre noi îl cunoaștem deja de la „Vorbește lumea“, emisiune difuzată de Pro TV. Puțini sunt însă cei ce știu cum arată soția sa, Iulia, și studiile pe care le-a făcut ea. Carismaticul prezentator și partenera sa s-au căsătorit în anul 2019, în vară mai exact. Haideți să descoperim împreună câteva detalii interesante despre Iulia, soția lui Andrei Lăcătuș.

Cum arată soția lui Shurubel de la Vorbește lumea

Andrei Lăcătuș, alias Shurubel de la „Vorbește lumea“ de la Pro TV a devenit cunoscut foarte repede, fiind îndrăgit de numeroși români grație carismei de care dă dovadă cu fiecare apariție. Bărbatul este prezent în fiecare zi în casele fanilor emisiunii cu pricina, la ora prânzului, fiind co-prezentator, alături de Adela Popescu şi colegul lui de la radio, Bogdan Ciudoiu.

Notorietatea acestuia se trage în primul rând de la radio, unde Andrei Lăcătuș a lucrat mai bine de 10 ani. Dacă despre el se cunosc destul de multe detalii, fiind vizibil în spațiul public, despre soția sa, Iulia Admache, nu se poate spune același lucru.

Simpaticul Shurubel și frumoasa șatenă și-au unit destinele în vara anului 2019, pe când bărbatul avea vârsta de 31 de ani. Într-o frumoasă zi de iulie, acesta și-a pus pirostriile, după cum se spune.

Andrei Lăcătuș a cerut-o de soție pe Iulia în vacanţa de iarnă din 2017-2018, formând o familie în fața lui Dumnezeu și a martorilor un an mai târziu. Ceremonia a fost superbă, desfâșurându-se într-o locație de vis, în localitatea Ciolpani.

Citește și: Ce pățește Adela Popescu la Vorbește Lumea. Shurubel a dezvăluit ce îi face

Ce studii are Iulia

Printre invitații la nunta fostului angajat de la Virgin Radio s-au numărat și Amalia Năstase şi iubitul ei, Răzvan Vasilescu, dar şi fosta prezentatoare Pro TV, Nicolle Stănese.

Toate detaliile legate de petrecere au fost puse la punct chiar de Iulia, care a purtat în ziua cea mare o rochie de mireasă albă, diafană, la care a accesorizat o coroniță de flori de câmp. La rândul său, mirele a îmbrăcat un costum gri.

Iulia Adamache, actuala soție a lui Shurubel, s-a născut în Sibiu și a a studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu“, potrivit informațiilor oferite de ea pe rețelele sociale.

În prezent, tânăra este Brand Manager la Utv și owner la NATIV Design.