Adela Popescu, reacție genială când a auzit ce face Shurubel pentru soția lui: ‘Mi-ai băgat zâzanie în casă’

Adela Popescu, reacție genială când a auzit ce face Shurubel pentru soția lui: ‘Mi-ai băgat zâzanie în casă’
Cum a reacționat Adela Popescu când a auzit ce face Shurubel pentru partenera lui

O nouă zi, o nouă surpriză pentru telespectatorii de la Vorbește lumea! Shurubel a mărturisit că este extrem de atent la nevoile pe care le are soția lui, așa că preferă să îi facă pe plac ori de câte ori este nevoie, iar Adela Popescu a rămas uimită când a aflat totul despre gesturile sale romantice.

Ce face Shurubel pentru soția lui. Telespectatorii au fost uluiți

Unii bărbați oferă diferite cadouri, buchete de flori sau nu uită niciodată de o zi importantă. Alții preferă să recurgă la gesturi mici, să îi ofere partenerei un pulover atunci când temperaturile sunt scăzute sau să îi prepare cina după o zi istovitoare petrecută la muncă.

Gesturile romantice îi fac pe parteneri mai fericiți, iar Shurubel se pare că a găsit rețeta succesului. Simpaticul prezentator de la Vorbește lumea a mărturisit că nu își dorește să o trezească pe soția lui nici măcar în momentele în care este nevoit să se pregătească în grabă pentru a ajunge la serviciu.

Adela Popescu: ‘Ce bărbat mai face asta?’

Shurubel preferă să facă duș în genunchi când soția lui se odihnește pentru ca aceasta să nu se trezească. Adela Popescu a fost profund impresionată de gestul pe care îl face colegul său de la Vorbește lumea, mai ales pentru că nu multe persoane recurg la așa ceva pentru confortul partenerului.

„Chiar am fost impresionată de gestul tău. Mi-ai băgat zânzanie în casă. Ce bărbat mai face asta? Și când te bărbierești se aude.”, a zis Adela Popescu la Pro TV.

La ce gesturi romantice recurge Shurubel, de fapt

De asemenea, Shurubel a mărturisit că face tot felul de lucruri pentru a nu o deranja pe soția lui atunci când doarme. Prezentatorul de la Vorbește lumea are un program încărcat încă de dimineață, dar recurge la diferite trucuri pentru ca partenera lui să se odihnească în liniște.

Mai exact, acesta preferă să nu aprindă lumina din dormitor, chiar dacă soția lui îi spune să facă gălăgie pentru a se pregăti mai repede și a ajunge la locul de muncă. Totuși, pentru Shurubel este important ca partenera lui să nu fie deranjată.

„Când mă trezeam foarte de dimineață, mai ales când mergeam la radio, era întuneric în cameră, ei îi place să fie întuneric când doarme.

Eu mă deplasam tiptil și călcam pe diferite lucruri, am călcat și pe farduri. Ea îmi zice să stau liniștit, să fac gălăgie, dar nu pot.”, a mărturisit Shurubel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI