Sfatul prețios pe care Teo Trandafir l-a dat Bellei Santiago la Kanal D. Toți trebuie să afle

Sfatul prețios pe care Teo Trandafir l-a dat Bellei Santiago la Kanal D. Toți trebuie să afle
Bella Santiago a primit un sfat prețios de la Teo Trandafir

Teo Trandafir i-a dat un sfat prețios colegei sale de platou. Fanii emisiunii de la Kanal D iubesc noua formulă, deșii unii telespectatori simt câteodată lipsa perechii formate din Teo și Bursucu’. Cu toate astea, noua variantă vine și cu alte plusuri. Tânăra solistă a fost primită cu brațele deschise de celebra prezentatoare care i-a oferit de curând și un sfat pe care toți ar trebui să îl asculte. „Oamenii simt care este adevărul. Cred că ăsta e secretul”, a spus vedeta.

Teo Trandafir, sfat pentru Bella Santiago: fanii emisiunii au ținut minte

Adrian Cristea și Teo Trandafir și-au luat adio de la perechea perfectă care i-a cucerit pe telespectatorii de la Kanal D. Cu toate astea, noii colegi de platou au fost primiți cu brațele deschise de prezentatoarea TV.

Mihai Mitoșeru și Bella Santiago formează acum o echipă iubită de public. Cei trei devin ușor prieteni, lucru care se vede și din casele românilor. Fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil” și-a dorit mult să apară într-o emisiune, iar acum iată că visul ei a ajuns realitate.

Bruneta a mărturisit că se înțelege de minune cu colegii și că ies chiar și în timpul liber împreună pentru a se cunoaște cât mai mult. Frumoasa artistă a susținut că vedeta de televiziune i-a oferit un sfat de aur pentru noul proiect alături de ea.

Mai exact, Teo i-a spus Bellei să fie naturală și să își expună adevărata personalitate, în felul acesta câștigând inima oamenilor. Solista a precizat că draga ei colegă o ajută să se simtă bine în noua conjunctură și că dacă transmite naturalețe și pe sticlă, atunci oamenii vor simți care este adevărul.

„Mi-am dorit foarte mult să fac parte dintr-o emisiune. Mi se pare foarte interesant”

„Mi-am dorit foarte mult să fac parte dintr-o emisiune. Mi se pare foarte interesant să cunosc cât mai multă lume. Mă înțeleg foarte bine cu colegii, noi am ieșit de multe ori la restaurant ca să ne cunoaștem cât mai mult”.

„Bravo, ai stil” m-a ajutat foarte mult atunci când vorbim de haine, de cum mă aranjez sau de cum ies din casă”. „La prima întâlnire, Teo mi-a zis să fiu naturală, să fiu cum sunt eu de obicei.

Astfel că așa fac. De asemenea, a spus că dacă ești tu cu adevărat și pe sticlă, oamenii simt care este adevărul și care nu este. Cred că acesta este secretul”, a povestit cântăreața, pentru ego.ro.