Sfatul pe care l-a primit Gabriela Prisăcariu pe internet. Cum a reacționat soția lui Dani Oțil

Sfatul pe care l-a primit Gabriela Prisăcariu pe internet. Cum a reacționat soția lui Dani Oțil
Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu la un sfat primit din partea unui internaut

Gabriela Prisăcariu a primit un sfat de la internauți. Aceasta este urmărită într-un număr mare pe rețelele de socializare. Vedeta a reacționat imediat la unul din mesajele din partea unei urmăritoare. Femeia îi spusese soției lui Dani Oțil cum să își crească micuțul. Modelul împărtășește deseori cu fanii ei detalii din viața sa de zi cu zi și mai cere amănunte mamelor despre anumite produse destinate bebelușilor sau a unor etape din creșterea micuților.

Gabriela Prisăcariu, reacție dură pe internet: cum a reacționat la sfatul primit

Gabriela Prisăcariu este una din cele mai urmărite mămici din showbiz-ul românesc. Fanii lui Dani Oțil abia așteptau să îl vadă la casa lui, așa că acum se bucură de scenariul la care visau cu toții.

Gabi a devenit cunoscut în cadrul emisiunii ,,Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Ea a părăsit pentru câțiva ani viața publică și s-a dedicat altor lucruri, ulterior a ajuns în atenția românilor la brațul matinalului de la Antena.

Vedeta a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu câteva luni, iar de atunci susține că își crește copilul după cum crede că este mai bine, fără să consulte părerile altor oameni.

De asemenea, ea a mai susținut că nu respectă regulile din diverse cărți de profil și face totul natural. Blondina postează deseori imagini cu Luca Tiago în care face fel și fel de activități.

Ce au văzut internauții?

Internauții care o urmăresc într-un număr mare nu se feresc să își dea cu părerea cu privire la orice detaliu. Recent, soția lui Dani Oțil a postat o serie de imagini cu băiețelul în timp ce mânca o banană pisată dintr-o suzetă din plastic.

Ea a primit mai apoi un mesaj de la o admiratoare care îi spunea că nu vede rostul suzetei din moment ce banane este oricum moale și poate fi mâncată de orice bebeluș.

Ulterior, vedeta a postat conversația avută cu urmăritoarea sa, iar alături a scris și un mesaj pentru toate mămicile care se înghesuie să îi dea sfaturi.

,,Mi se pare o tâmpenie”

„Sincer, mi se pare o tâmpenie această suzetă să o mormăie acolo, când pate mânca banana, care este moale ca atare”, a spus o internaută.
„ Păi am zis eu să o cumperi??? Tu îi dai cum vrei tu să mănânce copilului tău”, a răspuns soția lui dani Oțil.

„Îți ziceam părerea despre această suzetă, doar că voi cei care sunteți influenceri, după poza cu copilul care molfăie un plastic…puneți și de unde o aveți ca toate mămicile să o cumpere… de ce?”, a spus internauta.
„Nu mai pot cu mămicile astea perfecte”, a spus Gabriela Prisăcariu.