Gabriela Prisăcariu și-a enervat iar fanii. Ce a făcut cu copilul ei în mașină i-a supărat

Gabriela Prisăcariu și-a enervat iar fanii. Ce a făcut cu copilul ei în mașină i-a supărat
Cum și-a supărat Gabriela Prisăcariu fanii? Ce a făcut modelul?

Gabriela Prisăcariu și-a enervat fanii. Soția lui Dani Oțil a făcut ceva nepotrivit în mașină cu copilul ei. Ce s-a întâmplat și de ce internauții au reacționat în felul acesta? Ce i-a supărat?

Gabriela Prisăcariu i-a supărat pe fani: ce a făcut modelul?

Soția lui Dani Oțil a devenit mamă cu normă întreagă. Aceasta are acum tot timpul ocupat de micuțul ei, iar de când s-a născut Tiago ea începe să găsească noi trucuri pentru situațiile la limită. Se pare că Gabi nu este deloc depășită de ceea ce se întâmplă, deși este mămică pentru prima oară.

Cu toate astea, mulți au criticat-o pe rețelele de socializare pentru metoda prin care și-a liniștit bebelușul atunci când a început să plângă în mașină. Modelul a dat din casă și a împărtășit cu toată lumea ceea ce face tocmai pentru a le putea da câteva idei altor proaspete mămici care se află în dificultate.

”Ce faci când plânge copilul în mașină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”, a fost replica spusă de Gabriela Prisăcariu.

Cea din urmă a reușit să le smulgă un zmbet multora, dar nu toată lumea a înțeles ironia vedetei, iar reacțiile negative nu au întârziat nici ele să apară.

Fanii au reacționat imediat

Ce idee idioată…mă dezamăgești”, a fost una din reacțiile primite de aceasta.

Rolul de părinte se vede minunat și prin ochii lui Dani Oțil care de asemenea glumește și el foarte mult pe seama noului membru al familiei. Acesta și-a găsit cea mai tare scuză atunci când nu dorește sau nu are stare de un eveniment. Datorită fiului său acum poate să se sustragă fără probleme oricând și oriunde din planurile altcuiva.

”Am cele mai tari scuze de când s-a născut bebelușul. Tocmai am anulat întâlnirea pentru un grătar. Nu te duci că ai copil, e foarte fain”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Cum a reușit să își revină după naștere?

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză.

Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe