10 aug. 2022 | 20:26

Sfatul lui Arsenie Boca pentru toate femeile. Păcatul pe care nu trebuie să îl comită în zilele de luni, miercuri și vineri

Diverse
Sfatul lui Arsenie Boca pentru toate femeile. Păcatul pe care nu trebuie să îl comită în zilele de luni, miercuri și vineri
Sfatul lui Arsenie Boca pentru femei. Ce trebuie să facă dacă vor să aibă copii „curați”. Au interzis luni, miercuri și în weekend!

Arsenie Boca, unul dintre cei mai importanţi duhovnici din țara noastră, a lăsat în urma sa o mulțime de sfaturi pentru credincioși. Nu le-a ignorat nici pe femeile care vor să devină mame, pe cele care sunt însărcinate sau pe cele care au deja copii. Părintele a venit cu o mulțime de indicații creștinești pentru acestea. Iată care a fost sfatul lui Arsenie Boca pentru femei, în special pentru cele care vor să aibă „copii curați”!

Sfatul lui Arsenie Boca pentru femei

Cu toții știm deja că Arsenie Boca s-a declarat împotriva avorturilor. Părintele a susținut răspicat că întreruperea de sarcină este unul dintre cele mai mari păcate pe care le poate comite un om. De multe ori, în predicile sale, el le îndemna pe femei să se roage lui Dumnezeu să le dea copii sănătoși și să fie feriți de rele.

Paraschiva Anghel din Dejani a vorbit despre multe avertismente pe care le-a dat Arsenie Boca femeilor gravide. Potrivit relatărilor acesteia, părintele îndemna femeile să nu aibă contact sexual cu bărbații lor decât în anumite zile ale săptămânii.

În zilele lucrătoare de luni, miercuri și vineri, era păcat ca partenerii să întrețină relații sexuale. Acest act trebuia să aibă loc doar în zilele de marți și joi, dintre cele lucrătoare, astfel încât copilul să fie sănătos și să nu se confrunte ulterior cu probleme din diverse puncte de vedere.

„Ne spunea Părintele: «Dacă vreţi să aveţi copii curaţi, să aveţi împreunare cu bărbatul numai marţi şi joi, pentru că celelalte sunt zile oprite. Să nu fiţi băuţi. Odată ce ai rămas gravidă, să nu mai ai împreunare cu bărbatul. Nici cât timp alăptezi»”, a povestit Paraschiva Anghel din Dejani, potrivit Adevărul.ro.

Ce trebuie să facă femeile, după ce au născut

Un alt avertisment al părintelui Arsenie Boca este îndreptat spre femeile care au devenit deja mămici. Părintele a vorbit despre importanța alăptării noului-născut. Potrivit învățăturilor sale, mamele trebuie să își alăpteze în mod obligatoriu copiii. În caz contrar, riscă să aibă de-a face cu boli grave, precum cancerul.

„Dacă nu alăptaţi copii, veţi alăpta cancer!”/ „Nu creşteţi câini, creşteţi copii. Nu vreţi copii? Trăiţi ca fraţii!” sunt doar câteva dintre sfaturile date de Arsenie Boca femeilor și părinților, în general.

Cu cuvinte bine alese, Arsenie Boca a mai atras atenția cuplurilor căsătorite că, deși probabil simt nevoia să se împreuneze, să se abțină să o facă atunci când sunt zile de post. Împreunarea în aceste perioade este, de asemenea, mare păcat.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, viață amoroasă tumultoasă. Câte femei a iubit marele actor
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Capital.ro
Alimentele care ne atacă puternic sistemul imunitar: ”Trebuie consumate cât mai rar!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro