Adevărul despre boala care l-a ucis pe soțul Mariei Cârneci. Cum arăta la începutul acestei luni FOTO

Adevărul despre boala care l-a ucis pe soțul Mariei Cârneci. Cum arăta la începutul acestei luni FOTO
Adevărul despre boala soțului Mariei Cârneci

Familia Mariei Cârneci trăiește clipe negre. Soțul acesteia, cu care a fost căsătorită 36 de ani, s-a stins din viață. Cum arăta acesta la ultimul eveniment unde a însoțit-o pe celebra solistă de muzică populară?

Adevărul depre boala care l-a măcinat pe soțul Mariei Cârneci

Maria Cârneci trăiește cele mai grele momente din viața sa, iar alături îi stă familia. Cântăreața încearcă să fie puternică mai ales pentru nepoțica acesteia. Soțul cunoscutei interpretei s-a stins din viață după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Bărbatul a aflat că are probleme grave de sănătate cu câțiva ani de zile în urmă. Din nefericire, luni, 25 noiembrie, Romulus Petrescu a obosit să mai lupte. Maria Cârneci a fost alături de soțul său în cele mai cumplite clipe și i-a văzut transformarea pas cu pas. Romulus a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva luni.

Cu toate că familia spera ca tot calvarul să ia sfârșit, după operație au apărut mai multe complicații. ”A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, a dezvăluit o sursă din preajma familiei sale, pentru click.ro.

Ultima fotografie cu soțul Mariei Cârneci
Ultima fotografie cu soțul Mariei Cârneci

Ultima apariție a soțului artistei

Trupul neînsuflețit al lui Romului Petrescu a fost depus marți, la orele 11:30, la capela cimitirului din Pipera. De curând, Maria Cârneci a participat alături de soțul ei la nunta unei colege de breaslă. În ultimele imagini cu acesta, soțul cântăreței de muzică populară este vizibil slăbit, cu chipul palid și fără zâmbetul pe buze. Cu toate că se simțea rău, a însoțit-o pe mama copilului său la nunta cântăreței Emilia Crenguța Constantinescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe