29 iul. 2021 | 15:54

Sexy Brăileanca revine în forță! Prestație la bară în Germania. Câți bani câștigă pe un show într-un club de noapte. EXCLUSIV

Monden
Sexy Brăileanca revine în forță! Prestație la bară în Germania. Câți bani câștigă pe un show într-un club de noapte. EXCLUSIV
Sexy Brăileanca, detalii din viața ei

 Florina Mihăilă alias Sexy Brăileanca, după numele de scenă, ne-a mărturisit că i-a revenit zâmbetul pe buze! Asta datorită faptului că după aproape doi ani de șomat, din cauza pandemiei, are antamate pentru acest weekend două show-uri în Germania, în două cluburi, iar fiecare prestație a sa este remunerată cu suma de 1.000 de euro. Bani care o ajută să își crească copilașul de patru anișori.

 Ce s-a ales de Sexy Brăileanca?

Sexy Brăileanca nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că își câștigă existența din filmele pentru  adulți în care joacă, dar și din show-urile erotice pe care le face în diverse cluburi din străinătate pentru bărbații de acolo.

Contactată de reporterii playtech.ro, bomba sexy ne-a mărturisit că este fericită că lucrurile au început să revină la normal, asta după ce apoape doi ani nu a avut nimic de lucru, din cauză că domeniul artistic și cel din HoReCa au fost vizibil afectate.

“Mă pregătesc să plec în Germania, pentru că am niște evenimente week-end-ul ăsta acolo. Îmi trebuie bani pentru băiat. Pentru un show iau 1.000 de euro. Acum mă duc să dansez la ziua unui turc. Este amic de-al meu, după care mă duc la un club privat la un albanez să dansez.

Nu îmi este frică de nimic, nu văd niciun risc major dacă aș face acest lucru. Nu am avut incidente nici când aveam 20 de ani, toate cluburile au pază, sunt asigurate. Eu până la această vârstă nu am avut nicio problemă”, ne-a spus Sexy Brăileanca.

Eforturi pentru băiețelul său

Sexy Brăileanca face toate aceste eforturi pentru băiețelul său, Erick pe care îl crește singură. Asta din cauză că s-a despărțit cu scandal de tatăl copilul său înainte să nască. 

“Este bucuria, energia mea! Este cel mai alintat băiețel. Acum ne pregătim pentru înscrierea la grădiniță, sperăm ca, din toamnă, să mergem la grădiniță. Tatăl copilului meu nu s-a interesat niciodată de el, nu i-a păsat, până la vârsta de patru anișori, dacă are nevoie de o cutie de lapte sau de un pampers.

Însă, în ciuda acestui fapt, am făcut toate eforturile să nu îi lipsească nimic fiului meu”, ne spunea recent aceasta despre copilașul său. Totodată, aceasta ne-a mai spus acum că este tare mândră de copilașul său cum crește frumos: “Erick este bine, stă cu mama toată ziua, ne pregătim de grădiniță din toamnă. E sănătos”.

Sexy Brăileanca, în război cu tatăl copilului

Sexy-Brăileanca nu a rămas în relații tocmai bune cu tatăl copilului. Bomba sexy susține că ar fi fost bătută de acesta în timpul sărcinii. “Tatăl copilului meu este acum în România, în vacanță la mare, la București, în Delta Dunării. Își trăiește viața. Am vorbit recent cu el la telefon. A avut băiatul o tuse foarte urâtă timp de o lună și i-a zis o prietenă că l-a luat salvarea pe Erick.

Atunci el m-a sunat să mă întrebe ce s-a întâmplat și cu ce să mă ajute și i-am zis că nu am nevoie de nimic. Asta a fost toată discuția noastră. Pensia alimentară nu o plătește nici acum. Dacă era om judecat la cap trebuia să mă ajute din propria inițiativă, nu să îi cer eu. Nu neapărat prin Tribunale se crește un copil.

Eu zic că dacă ești om, simți acest lucru. Eu nu știu cum poate să pună noaptea capul pe pernă și să doarmă liniștit știind că în lumea asta are un copil și nu l-a văzut decât în poze”, ne-a spus Sexy Brăileanca care a dorit să precizeze și faptul că nu are de când să îl dea în judecată:

“El are pe cineva de cinci ani de zile. Nu l-am dat în judecată, nu îmi trebuie bătaie de cap. A fost în București, putea să dea un telefon să-și vadă băiatul, că nu i-am interzis niciodată să se apropie de el. Eu nu îi port ură. Până la urmă vrea, nu vrea, trebuie să accepte că eu sunt mama copilului lui”.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Imaginile care au provocat revoltă, în FCSB - Rapid! Medicii făceau semne disperate, jandarmii au folosit scuturile
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Zodia care va fi dezamăgită în luna mai. Acești nativi vor vărsa lacrimi de tristețe
Spynews
Indicatorul rutier pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Puțini români îl recunosc
Capital.ro
Cum scapi de boală fără medicamente: ”Pe asta se bazează, de fapt, medicina!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Unii români au patru zile libere, alții șase. DIFERENȚE la minivacanța de Paște
Mediaflux
Zodia care va fi dezamăgită în luna mai. Acești nativi vor vărsa lacrimi de tristețe
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro