Sexy Brăileanca e pe val! Câte mii de euro a făcut din doar două dansuri la bară EXCLUSIV

Sexy Brăileanca e pe val! Câte mii de euro a făcut din doar două dansuri la bară EXCLUSIV
Sexy Brăileanca a făcut 2.000 de euro din 2 dansuri la bară

Sexy Brăileanca sau Florina Mihăilă, după numele său din buletin, a devenit cunoscută publicului larg după ce și-a făcut debutul ca actriță în filmele pentru adulți. Însă, după ce a cunoscut succesul și a câștigat bani frumoși din această meserie, bomba sexy a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro motivul pentru care nu ar mai juca în filme pentru adulți.

Câte mii de euro câștigă Sexy Brăileanca din striptease

Sexy Brăileanca este una dintre vedetele din showbiz-ul autohton care își asumă orice face! Aceasta nu a negat niciodată din ce își câștigă existența, ba din contră. Acum a dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro, și motivul pentru care nu s-ar mai întoarce niciodată în industria filmelor pentru adulți.

“Nu mai vreau să joc, nu merită financiar acest lucru. Mai bine îmi fac pagină Onlyfans pe viitor și câștig mai mulți bani de acolo. Nu știu care sunt sumele exacte, însă știu că se câștigă. Până nu îmi fac eu să văd, nu am cum să îți spun.

Sunt multe pagini de acest gen destul de cunoscute. Pui filmulețe sexy și poze, iar cei care se uită plătesc un abonament lunar să vadă acele imagini”, ne-a spus Sexy Brăileanca, ce a ajuns pe patul de spital în urmă cu câteva săptămâni.

Sexy Brăileanca e pe val în Germania

De asemenea, Sexy Brăileanca își mai câștigă banii și din dansul la bară. Așa se face că, weekend-ul care a trecut, blondina a fost în Germania și a făcut show în două cluburi de noapte. Pentru fiecare prestație în parte, aceasta a încasat câte 1.000 de euro.

“Cu pandemia aceasta nu prea mai vine lumea la cluburi. Nu mai este ca înainte, s-au schimbat lucrurile. De când cu pandemia, situația este alta. Când am fost acum în Germania, am văzut cum i-a pus pe clienți să își facă un test la intrare sau să prezinte certificatul de vaccinare.

Îi punea să scrie pe o foaie datele lor personale, numele, adresa și numărul de telefon. Nu se intră nici acolo așa, la liber, cum era înainte. Pe mulți îi întorc din drum aceste formalități. Astea ne sunt vremurile”, a conchis pentru Impact.ro, bomba sexy.

Scandal cu tatăl copilului

De menționat este și faptul că Sexy Brăileanca are un băiețel de 5 anișori pe care îl crește singură. Asta din cauză că fostul său partener de viață a părăsit-o chiar când era însărcinată, după ce i-ar fi luat toți banii munciți.

„Am fost în Germania, munceam acolo la un bordel. A venit la muncă şi mi-a propus să ne continuăm relaţia într-un mod mai apropiat. Să merg la un alt bordel, mai aproape de el. Era proxenet. M-a dus pe stradă, unde se practică aşa ceva.

Mi-am căutat de muncă, am găsit la o vitrină. Nu aveam un program, eu plăteam o chirie în fiecare zi de 135 de euro şi îmi petreceam câte ore voiam. Stăteam de la 14.00 până dimineaţa. Aveam 15-20 de clienţi pe zi.

Câştigam minimum 300 de euro. În weekend, făceam şi 600 de euro, dar el voia bani mulți, era nemulțumit. M-a bătut în hotel, am avut şi hemoragie. Eram vânătă”, a povestit ea, la o emisiune tv.