Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Vezi Online ediția de luni, 2 decembrie

Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – episodul 14

Luni seară, ca de fiecare dată, cu începere de la orele 20:30, Pro TV difuzează un nou episod  din Vlad. Serialul și-a creat o țintă sigură și cucerește audiențele în această toamnă. lăsând cu mult în spate posturile concurente. De altfel, ajunsă la sezonul cu numărul doi, povestea ține cu sufletul la gură în fața micilor ecrane un număr record de telespectatori din întreaga țară. Se întâmplă lucrul acesta pentru desele răsturnări de situație și peripeții prin care trece protagonistul serialului.

Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – episodul 14

Săptămâna trecută serialul de la Pro TV a fost difuzat într-o formă atipică: trei episoade unul după altul. Producția cu Adrian Nartea în rolul principal a scos cifre de aproximativ 1,4 milioane de telespectatori din toată țara, în fiecare minut.

Jocul pentru putere în care a intrat Vlad și a riscat familia, dar și iubirea, ajunge la final. Cu toate cărțile pe masă, Vlad pariază totul și câștigă.

Vlad încheie primul plan de răzbunare! Cel mai bun prieten al lui ajunge în închisoare

Ștefan este cel care simte primul puterea răzbunării lui Vlad și că umbrele trecutului îl prind din urmă. Eliza și Leo s-au pus împotriva lui, iar Vlad a reușit să-l distrugă pe bărbatul care cândva i-a fost cel mai bun prieten.

Puternic și calculat, Vlad a planificat până în cel mai mic detaliu distrugerea celor care l-au trădat, iar în seara aceasta „ținta” lui este Ștefan: „Vlad, tu mi-ai tras țeapă! Vă omor pe toți”, va spune soțul Elizei când își va da seama că a pierdut tot: familie, bani, prieteni și libertate.

Poster al serialului Vlad.
Episodul din 2 decembrie a serialului Vlad de pe Pro Tv.

Strategiile lui Vlad

Vlad a încercat să-și facă propriile strategii fără omului care i-a ghidat toti pașii și care i-a fost sprijin atunci când totul în jur se prăbușea: „Tu crezi că ești de neatins? Dacă mai faci vreo mișcare prin spatele meu, discutăm în alți termeni!”, îi va spune Cezar atunci când va afla ce greșeală a făcut ucenicul său.

Delia și Cezar sunt atenți la fiecare mutare, pentru că jocul răzbunării nu s-a încheiat pentru ei. Pe cine elimină ca să fie cu un pas înainte, dar și ce alte vieți pun în pericol, vedem diseară, de la 20:30, într-un nou episod.

Serialul Vlad Sezonul 2 – Episodul 14 Live Video

Vizionați luni seară, 2 decembrie 2019, un nou episod din serialul românesc, Vlad. Vizionați acum, Vlad, sezonul 2, episodul 14, online integral, în format HD. Următorul episod va fi luni, pe 9 decembrie 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI