Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV. Vezi premiera sezonului 2

premiera sezonului 2 a serialului Vlad Live Stream Online la Pro TV.

Vlad sezon 2, unul din cele mai de succes seriale românești, revine la Pro TV din septembrie. VLAD revine, începând de luni, 9 septembrie, de la 20:30. Vlad și Eliza își continuă povestea pasională începută la finalul primului sezon, în viața lui Cezar reapare partenera lui, Delia, Leo și Tibi își schimbă planurile, iar Miki este pusă în fața unei situații care o înmărmurește.

Premiera sezonului 2 a serialului Vlad Live Stream Online la Pro TV

Dinamica personajelor creşte semnificativ, apar personaje noi şi fiecare situaţie devine şi mai complicată. Povestea triunghiului amoros în care este implicat Vlad continuă, iar apariţia Deliei şi a Iuliei îl pun pe acesta într-o poziţie nouă, cea de protector. El nu mai urmăreşte doar răzbunarea lui, ci şi a lui Cezar şi a Deliei. Povestea ia turnuri diferite şi va pune personajele în faţa unor situaţii limită, în care vor fi nevoite să ia decizii de viaţă şi de moarte, anunţă reprezentanţii Pro TV. Aici puteți vedea serialul LIVE.

Adi Nartea – Vlad, își continuă răzbunarea pe cei care l-au trădat. Lăsat de prieteni și iubită, acesta fost arestat și molestat ani de-a rândul în pușcărie. Ulterior, cu ajutorul unui prieten a reușit să evadeze din penitenciar și și-a schimbat complet indentitatea. Vlad, Adrian înante ca noua sa indentitate să apară s-a apropiat ușor de familia sa și foștii săi prieteni pentru a se răzbuna. Singura care a crezut în nevinovăția acestuia a fost mama sa, care a fost și prima care a aflat că Vlad este de fapt Adrian.

Lista actorilor care vor face parte din distribuția „Vlad”

Actori din serialul Vlad.
Sezonul 2 al serialului Vlad Live Stream Online la Pro TV.

Actori noi în sezonul 2

Serialul Vlad continuă și aduce și personaje noi în distribuția celui mai urmărit serial al primăverii. Pro TV și producătorii Vlad au cooptat-o pe Elvira Deatcu, Anda Sârbei.

Elvira Deatcu va interpreta rolul Deliei, parterna lui Cezar și cea care a contribuit la evadarea lui Adrian – Vlad din închisoare. Aceasta revine în viața lui pentru a-și proteja fiica. Este o femeie manierată, elegantă, dar știe să folosească perfect o armă când este nevoie.

Vlad sezonul 2 live stream online și vizionare gratuită

Serialul Vlad poate fi văzut și online live stream pe site-ul protvplus.ro, absolut gratuit. Serialul Vlad vine în sezonul 2 cu multe surprize și vă va ține cu ochii în fața ecranelor.

Toate episoadele Vlad din sezonul 1 pot fi văzute gratuit pe site-ul Pro TV plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI