Cine sunt noii actori din serialul Vlad de la PRO TV. Noul sezon începe în septembrie

Cine sunt noii actori din serialul Vlad de la PRO TV. Noul sezon începe în septembrie
Cine sunt actorii noi din serialul Vlad?

Sezonul 2 din serialul Vlad se apropie cu pași repezi! Odată cu un nou început pentru personajele care deja se află în atenția fanilor producției, alți actori își încep aventura în același proiect, la Pro TV. Cine sunt aceștia și ce roluri vor ocupa în serialul difuzat în fiecare luni, de la 20:30?

Cine sunt noii actori din serialul Vlad?

Fanii serialului Vlad se confruntă cu noutățile aduse în prim-plan de producători, până la începerea acestuia. Vlad revine pe micile ecrane din 9 septembrie, în fiecare luni. Schimbările vin în dinamica personajelor și în situațiile mult mai complicate în care sunt puse acestea.

Pericolul stă la fiecare pas, iar Vlad este pregătit să o ia din nou de la capăt, dacă este nevoie, spre răzbunare. Apariție personajelor Delia și Iulia îi vor da puțin lucrurile peste cap și îl vor pune pe Vlad în postura de protector. De asemenea, nu mai este atât de egoist, astfel că acum dorește să se răzbune și pentru Cezar și Delia. De asemenea, Anghel Damian a trecut și la masa de scris și este noul scenarist în sezonul al doilea al serialului Vlad.

Cine sunt noii actori din sezonul doi al serialului Vlad?
Cine sunt noii actori din sezonul doi al serialului Vlad?

Schimbări în sezonul 2

„Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un început pentru o poveste de dragoste şi răzbunare mult mai complicată decât s-ar crede. Mă bucur că „Vlad“ se întoarce cu sezonul doi şi sunt nerăbdător pentru reacţiile telespectatorilor. Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multă acţiune, mai multă dragoste, mai mult suspans. Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade. Ne bucurăm nespus că sezonul doi vine cu noutăţi în distribuţia noastră, cum ar fi Elvira Deatcu şi Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad”
Jesus del Cerro, regizor Vlad