Cine este Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV. Anda Sârbei se alătură echipei, în sezonul 2

Cine este Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV. Anda Sârbei se alătură echipei, în sezonul 2
Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV, va fi interpretată de Anda Sârbei

Serialul Vlad revine în curând la Pro TV cu și mai multă acțiune, dramă și lecții de iertare și trădare. Pentru cel de-al doilea sezon, producătorii serialului au făcut un casting în urma căruia au selectat mai mulți actori care vor face parte din noua distribuție. Printre ei se află și Andra Sârbei, care va interpreta rolul Iuliei în film.

Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV, va fi interpretată de Anda Sârbei

Serialul Vlad a ținut postul de televiziune Pro TV în topul audiențelor în perioada în care a fost difuzat primul sezon. Cei care au deschis televizoarele în fiecare seară de luni au urmărit cu sufletul la gură acțiunea care l-a avut în prim plan pe Vlad, interpretat de Adrian Nartea. Pentru noul sezon, Pro TV pregătește mai multe surprize și actori noi. Anda Sârbei o va interpreta pe Iulia în sezonul 2, o tânără rebelă care are o personalitate puternică. Actrița a oferit câteva detalii despre probele prin care a trecut pentru a primi rolul.

Anda Sârbei
Anda Sârbei

„M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în Vlad. E un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deși era doar o probă și nu știau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoții la început, dar m-au integrat imediat în familia lor.

Cât despre Iulia, ea este copilul problemă al familiei. Nu-și dorește să fie deloc unde este și din cauza asta face tot ce-i stă în putință să creeze probleme, dar și pentru că vrea cu tot dinadinsul să-și răzbune trecutul”, a declarat Anda Sârbei.

Anda Sârbei este studentă în anul 3 la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. Serialul Vlad este cel de-al doilea proiect important al actriței. Ea a mai jucat în serialul româno-suedez Box 21.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI