Unde se filmează serialul Vlad de la PRO TV? Câte episoade are în total producția

Autor: Daniel Ștefan - 16:47, 07 mai 2019

Serialul Vlad, de la PRO TV, se bucură deja de mult succes, dar încă se știu puține despre filmul care te captivează în fiecare luni seara.

Vlad este serialul care completează grila de divertisment a PRO TV și este difuzat, la fel ca toate marile seriale pe care le urmărești, de exemplu, pe HBO Go, în fiecare luni, zi care nu e pe placul tuturor din cauza revenirii la lucru.

După o zi obositoare la serviciu, serialul Vlad ar trebui să-ți ofere puțin mister și acțiune.

Unde s-a filmat serialul Vlad

Este un serial românesc, dar s-a filmat atât în mai multe locații din România, cât și în Grecia. În total, au fost folosite în jur de 100 de locații pentru filmări, iar printre acestea se numără și Palatul Bragadiru, Snagov, hoteluri și cazinouri din Grecia.

Serialul prezintă o poveste inspirată din cea a celebrului personaj Contele de Monte Cristo. Aici, rolul principal îi aparține lui Adrian Anuței, alias Vlad Pop, rol interpretat de Adrian Nartea.

Adrian Anuței se confruntă cu același ghinion și anturaj nefast precum Contele de Monte Cristo. Condamnat pe nedrept la închisoare după ce i-a fost înscenat un jaf, tânărul Adrian Anuței trebuie să supraviețuiască mai multor experiențe traumatizante. Cumva, el primește o nouă șansă pentru a-și reface viața, dar ticluiește și un plan prin care să se răzbune pe cei care i-au distrus viața anterioară.

Astfel, Adrian își asumă o nouă identitate. Așa devine Vlad Pop, un bărbat puternic, trecut prin multe încercări, foarte bogat, șarmant, dar cu mai multe fețe, pentru că trebuie să joace după noi reguli pentru a-și îndeplini planul răzbunării.

Câte episoade are serialul Vlad

Lista actorilor principali este completată de Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate).

Distribuția cuprinde și alte nume cunoscute: George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu și Ana Badilas.

În total, primul sezon al serialului are 13 episoade, dar sunt promisiuni că este în producție și al doilea sezon.

Sursa: Pagina de Media
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI