Netflix va avea concurență serioasă din 2022. Platforma care va apărea în România

Netflix va avea concurență serioasă din 2022. Platforma care va apărea în România
Veste dură pentru Netflix. Ce competiție o să aibă gigantul din 2022

Lovitură dură pentru Netflix! Platforma de streaming preferată de milioane de români o să aibă parte de concurență serioasă începând cu 2022. Un nou anunț surprinzător a fost făcut cu privire la serialele și filmele ce bucură pe toată lumea.

Anunț dur pentru Netflix. Ce gigant intră pe piață în 2022

Netflix a devenit un gigant pe piață, mai ales pentru că multă lume preferă, după o zi istovitoare petrecută la muncă, să se relaxeze privind un film sau un serial.

De asemenea, compania oferă opțiuni și pentru copii, așa că părinții din toată lumea sunt fericiți în momentul în care micuții pot să aibă mai multe variante de producții.

Cu acestea fiind spuse, un alt gigant o să intre pe piața din Europa. Este vorba de HBO Max, platforma de streaming deținută de WarnerMedia, ce o să fie lansată în 6 noi țări începând cu această toamnă. Apoi, în 2022, urmează alte 14 piețe țintite de grupul american, printre care și România.

Anunțul cu privire la schimbările ce o să aibă loc pe piața din Europa a fost făcut de către directorul general HBO Max, Christina Sulebakk, cu prilejul festivalului de seriale Series Mania. Evenimentul este desfășurat în orașul Lille, în aceste zile.

„Vom ajunge în Europa în acest an. Există multe speculaţii cu privire la întârzieri, dar la toamnă ne vom lansa în ţările nordice şi în Spania.”, a transmis Christina Sulebakk, potrivit Deadline.

HBO Max, în Europa. Toată lumea s-a bucurat când a auzit

De asemenea, Christina Sulebakk a adăugat că în anul viitor există mai multe planuri de extindere a gigantului de streaming pentru a se ajunge la 20 de piețe europene. Toți românii ce vor să acceseze filmele și serialele HBO Max s-au bucurat enorm când au auzit veștile.

„Ulterior, anul viitor, ne vom extinde în Europa Centrală şi de Est precum şi în Portugalia, astfel că în total vom avea o prezenţă pe 20 de pieţe europene.”, a mai spus directorul HBO Max.

Când o să fie disponibil HBO Max în România, de fapt

Încă de la finalul lunii iunie a anului trecut, HBO Max se bucura de 67,5 milioane de abonați din întreaga lume, existând în 39 de țări din Caraibe și America Latină. Gigantul a fost lansat în luna mai 2020 în SUA pentru a concura cu alte platforme lansate de Apple, Disney, Hulu, Amazon și Netflix.

Anul acesta, gigantul de streaming o să ajungă pe piețele din Andora, Spania, Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

Ulterior, în 2022, HBO Max o să fie disponibil în Slovenia, Bosnia-Herțegovina, Croația, Bulgaria, Slovacia, Portugalia, Serbia, Polonia, Cehia, Ungaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Muntenegru, Portugalia și România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI