Ce se întâmplă acum între Pepe și Raluca Pastramă. Răsturnare de situație: ce a făcut femeia la tribunal

Ce se întâmplă acum între Pepe și Raluca Pastramă. Răsturnare de situație: ce a făcut femeia la tribunal
Ce se intampla intre Pepe si sotia lui

În urmă cu puțin timp, în spațiul public a apărut un articol cum că Pepe ar vrea să se răzbune, în ce o privește pe Raluca Pastramă. Surse din apropierea cuplului au făcut declarații despre acest subiect. Ce i-a trasmis bruneta artistului la tribunal.

Ce se întâmplă acum între Pepe și Raluca Pastramă

Vestea că Pepe și Raluca s-au despărțit a fost chiar un șoc pentru mulți, având în vedere că cei doi păreau o familie fericită. Anunțul a fost făcut de către artist, pe contul lui de YouTube. La vremea aceea, artistul mărturisea că el și soția lui divorțează și că decizia a fost luată în liniște, deși la baza separării nu ar fi stat un motiv solid.

Doar că între timp, lucrurile par să se fi schmbat, bruneta luându-i pe toți prin surprindere când s-a aflat că a cerut ordin de protecție împotriva cântărețului, după ce el ar fi fost agresiv cu ea. După ce informația a devenit publică, în presă a apărut și un articol potrivit cărui acum artistul ar vrea răzbunare.

Legat de acest subiect, conform surselor din apropierea celor doi, Pepe nu ar vrea răzbunare, dar în același timp că nici nu ar accepta să fie călcat în picioare., scrie Spynews.

”Pepe nu vrea răzbunare”

Tot apropiații celor doi mai susțin că pentru cântăreț miza ar fi reprezentată de fete, nu de bani, iar în cazul în care el și Raluca se vor înțelege în privința lor, lucrurile vor avea să decurgă normal, dar în caz contrar, el și bruneta vor ajunge la proces.

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza”, au declarat apropiați ai cuplului pentru sursa citată.
Ce i-a spus bruneta la tribunal cântărețului?

De asemenea, propiații lui Pepe și ai Ralucăi au precizat că bruneta este cea care ar vrea să îngroape securea războiului cu artistul. Prin urmare, la tribunal, ea i-ar fi spus că vor să încheie scandalul și să se înțeleagă. Ea ar fi recunoscut și că a cerut ordinul de protecție împotriva lui doar pentru a putea să obțină custodia fetelor, după sfaturile primite din partea familiei.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au mai spus apropiații lor.

Urmăriți Playtech.ro și pe